Tips Nak Hilang Jeragat Wanita 40an
| |

Tips Nak Hilang Jeragat Wanita 40an

Jeragat ni bila dia muncul di kulit, dia takkan hilang cepat. Inilah masalah kulit yang paling degil nak hilang, makan masa lama. Ada tips nak pudarkannya. Entry kali ni memfokuskan tips dan petua nak hilang jeragat wanita 40an sebab dalam lingkungan umur beginilah jeragat dah menampakkan dirinya di wajah. Bagaimana Jeragat Berlaku Jeragat ni dia…

Masker Muka Untuk Kecutkan Jerawat Kronik. Kesan Pasti Wow!!
| | |

Masker Muka Untuk Kecutkan Jerawat Kronik. Kesan Pasti Wow!!

Masker Muka Untuk Kecutkan Jerawat Kronik. Kesan Pasti Wow!! Perasaan bila ada jerawat kat muka¬† ” cepatlah kecut woiii, stress aku tengok dok menepek kat muka ni” . Betul kan? Kalau boleh sebiji jerawat pun taknak ada kat muka. Nak kulit ploles, nak kulit licin, cantik berseri sentiasa tanpa gangguan jerawat. Tapi bagaimana kalau dah…

Youth Skincare – Promosi Discount 10% Dengan Keahlian Percuma

Youth Skincare – Promosi Discount 10% Dengan Keahlian Percuma

Youth Skincare, revolusi skincare organic yang meniti dari bibir ke bibir. Berbicara tentang kelebihan Youth Skincare keluaran syarikat nutrisi no 1 dunia Shaklee berbanding dengan skincare yang ada di pasaran, yang paling menarik adalah ianya bebas dari 1500 bahan yang terlarang dan meragukan. Itu baru satu. Ada banyak lagi sebab kenapa anda kena pilih Youth…

Youth Activating Serum – Perbaharui Sel 10x Ganda Rawat Kulit Jeragat
| | |

Youth Activating Serum – Perbaharui Sel 10x Ganda Rawat Kulit Jeragat

[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″] [et_pb_text admin_label=”Text”] Jika kulit normal, biasanya serum tidak diperlukan. Tapi bila ada kulit bermasalah seperti jeragat, parut berlubang pemakaian serum adalah termasuk dalam rutin skincare setiap hari. Youth Activating Serum adalah serum yang pilihan untuk rawat masalah kulit jeragat, parut berlubang dan untuk kesan awet muda. Youth Activating Serum…

Rutin Skincare Pagi – Step By Step Cara Betul
| |

Rutin Skincare Pagi – Step By Step Cara Betul

Konsisten dengan rutin skincare pagi setiap hari adalah sangat penting sebab sepanjang hari kulit kita akan terdedah dengan pencemaran, sinar UV dan tekanan alam sekitar yang lain. Untuk hasil terbaik dari rutin skincare pagi, ada beberapa perkara yang kena ditekankan Pilih produk terbaik mengikut jenis kulit Gunakan dalam urutan yang betul AMALAN TERBAIK RUTIN PENJAGAAN…

Rutin Skincare Orang Perancis, Tiru Mana Yang Bagus
|

Rutin Skincare Orang Perancis, Tiru Mana Yang Bagus

Passion kak yana memang dalam bidang kecantikan. Jadi suka la duk membaca bab-bab kulit, skincare dan makeup2 ni tambah ilmu. Masa duk search kat google , terklik la satu entry minah saleh ni cerita pasal rutin skincare orang Perancis. Ingat nak baca yang penting-penting je, sekali terbaca semua. Macam menarik pula. So nak kongsi lah…

Tips Kulit Cantik 30 Minit Sehari Guna 4 Produk Sahaja
| | | |

Tips Kulit Cantik 30 Minit Sehari Guna 4 Produk Sahaja

Nak kulit cantik? Kulit cantik ni bebas dari masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit kusam. Bila tengok orang yang kulit cantik ni, kita mesti cakap ” wah cantiknya kulit dia ” Apa rahsia dan tips kulit cantik? Kak Yana nak share tips kulit cantik guna 4 product sahaja. Paling minimum dah ni. Kalau nak cantik…

Kulit Breakout : Kisah Wanita Berjaya Pulihkan Masalah Kulit
| |

Kulit Breakout : Kisah Wanita Berjaya Pulihkan Masalah Kulit

Kulit breakout. Kulit rosak akibat penggunaan product timbang kilo. Stress kan? Macam mana nak pulihkan semula? Video di bawah memaparkan kisah seorang wanita yang putus asa. Baginya, sudah tiada harapan. Sebab, dah cuba macam-macam. Saksikan, bagaimana wajahnya yang banyak breakout; sampai orang ingat kena chickenpox, kembali pulih. Kalau anda juga salah seorang mangsa product timbang…

Lepas Pakai Skincare Ni Orang Dah Tak Panggil Makcik
|

Lepas Pakai Skincare Ni Orang Dah Tak Panggil Makcik

” Nak order apa ya Makcik?” Dalam hati, makcik dipanggilnya aku? Aku belum tua lahhhh. Spoil mood aku tau. Ahaaa, jangan sampai situasi ni berlaku pada kita ya. Macam dalam video ni Umur tak lah tahap makcik tapi dipanggilnya makcik. Tua sangat ke wajah ni? Kusam sangat ke? Aihhh tak boleh jadi ni. Kena ambil…