Bebel Sihat Kak  Yana

Selamat Datang Ke Blog Saya Nurul Aziyana

Nutriferon Penggalak Sistem Imun paling Berkesan

Nutriferon Shaklee, kini muncul kembali di pasaran dengan new packaging yang lebih compact. Untuk apa Nutriferon? Apa kelebihan ambil Nutriferon? Dan siapa yang sangat memerlukan Nutriferon? InsyaaAllah akan dikupas satu persatu dalam entry ini. Mudah-mudahan boleh...

Luka Kencing Manis Ni Memang Rare Tapi Boleh Cantum Semula

Selalunya kita tengok orang kencing manis ni alami luka kat kaki kan? Luka berlubang, hitam (dipanggil gangren) tu memang normal dan biasa lah. Tapi kali ni first time kak yana tengok luka macam ni dan bukan kat kaki tapi kat belakang badan dekat dengan leher. Dan...

Cara Atasi Senggugut Setiap Kali Haid, Tak Perlu Ambil MC

" Weih, Mira tak datang ke hari ni?" tanya Alia pada Lin " Aaah, dia wasap aku senggugut. Kau tahu lah dia tu, kalau senggugut confirm MC " balas Lin.  " Ish, aku dengan dia ade job arini dengan client. Aduhaiiii aku sorang la ni kena cover" bunyi rungutan Alia macma...

Cegah Kanser Payudara : Jangan Tinggal Amalan Ini

" Kak mie, tadi baru balik tengok kawan yaya kena breast cancer. Bulan lepas baru jumpa dia, sihat ceria je. Bulan ni, nampak betul dia sakit. Dasat la breast cancer ni. Cepat betul merebak. Macam lain terus dia yaya tengok. Takutnya kak mie " Kanser payudara adalah...

Rawat Jerawat Bernanah Kronik Pulih Dengan 2 Langkah Mudah

Pernah tengok orang yang ada masalah jerawat kronik ? Jerawat kronik ni maksudnya jerawat yang besar, merah dan jelas sekali keradangan di kulit. Ada yang pakej bernanah, tanda jangkitan sudah kronik. Jika dibiarkan, memang boleh meninggalkan parut yang berlubang dan...

OSTEMATRIX : Pil Kalsium Lengkap Untuk Tulang Sihat

" Alhamdulillah dah boleh tidur lena, badan pun rasa cerdas dan tak mudah penat " "Sebelum ni tak pernah cuba apa-apa pil kalsium, Niat nak cuba-cuba je. Lagipun akak menyusu baby, badan sakit pinggang pun sakit. Alhamdulillah suka sangat, ok sangat Ostematrix ni "...

Hubungi Saya

Untuk sebarang pertanyaan dan pesanan segera

Nurul Aziyana ID 886587
FB : Nurul Aziyana
  COD : Indera Mahkota, Bukit Ragin, Permatang Badak, Taman Impian, Semambu & Bandar Kuantan

Call/Whatsapp

6011-11548031