Bebel Sihat Kak  Yana

Selamat Datang Ke Blog Saya Nurul Aziyana

Sakit Tumit – 5 Punca Utama Kena Check

Bangun pagi, bila kaki pijak lantai je rasa sakit tumit menyucuk-nyucuk macam pijak jarum. Aduiii, dia datang dahhh.. Ish waktu-waktu macam ni lah tumit ni nak sakit. Getus Mak Jah.   "Bang..ooo bang..saya sakit tumit ni. Tak boleh nak berpijak..nak berjalan pun sakit...

Sakit Tumit – Sakit Menyucuk Hilang Dengan Vivix

Sedang alami sakit tumit kaki? Sakit menyucuk-nyucuk di tapak kaki terutama bila bangn pagi. Anda salah seorang yang menderita sakit tumit begini? Tak selesa kan? pagi-pagi nak cergas tapi bila sakit tumit, pergerakan jadi terbatas. Betul tak? Saya kongsikan di sini...

Rutin Skincare Pagi – Step By Step Cara Betul

Konsisten dengan rutin skincare pagi setiap hari adalah sangat penting sebab sepanjang hari kulit kita akan terdedah dengan pencemaran, sinar UV dan tekanan alam sekitar yang lain. Untuk hasil terbaik dari rutin skincare pagi, ada beberapa perkara yang kena ditekankan...

Jerawat Kronik – Dulu Down Sekarang Confident Habis

KISAH JERAWAT KRONIK HILANG, KEYAKINAN DIRI NAIK 200% Ada amsalah jerawat kronik di muka memang boleh buat keyakinan diri hilang, malu nak berdepan dengan orang. Begitulah juga kisah yang kak yana nak kongsi hari ini. Alhamdulillah perasaan down beliau dengan keadaan...

Rutin Skincare Orang Perancis, Tiru Mana Yang Bagus

Passion kak yana memang dalam bidang kecantikan. Jadi suka la duk membaca bab-bab kulit, skincare dan makeup2 ni tambah ilmu. Masa duk search kat google , terklik la satu entry minah saleh ni cerita pasal rutin skincare orang Perancis. Ingat nak baca yang...

Hubungi Saya

Untuk sebarang pertanyaan dan pesanan segera

Nurul Aziyana ID 886587
FB : Nurul Aziyana
  COD : Indera Mahkota, Bukit Ragin, Permatang Badak, Taman Impian, Semambu & Bandar Kuantan

Call/Whatsapp

6011-11548031