Bebel Sihat Kak  Yana

Selamat Datang Ke Blog Saya Nurul Aziyana

Menopause? Cara Elakkan Dari Menurunnya Keinginan Bersama Suami

Menopause, antara kesan yang dirasai adalah kurangnya keinginan bersama suami. Malah ada yang tidak ada rasa langsung nafsu untuk bersama. Namun ada juga yang tidak mengalami kesan ini. Maksudnya tidak semua wanita akan mengalami kesan yang sama. Jadi apa punca utama...

Masker Muka Untuk Kecutkan Jerawat Kronik. Kesan Pasti Wow!!

Masker Muka Untuk Kecutkan Jerawat Kronik. Kesan Pasti Wow!! Perasaan bila ada jerawat kat muka  " cepatlah kecut woiii, stress aku tengok dok menepek kat muka ni" . Betul kan? Kalau boleh sebiji jerawat pun taknak ada kat muka. Nak kulit ploles, nak kulit licin,...

10 Manfaat ESP Shaklee Yang Tidak Disedari Ramai

MANFAAT ESP SHAKLEE " Kak, nak ESP. Bagus untuk penyusuan kan?"  " Kak, kalau saya amik ESp boleh bantu banyakkan susu tak?" " Kak, apa yang bagus untuk kulit kusam. ESP boleh kan?"   Haa begitu lah kebanyakan customer yang datang pada kak yana. Kebanyakkan dari...

Set Berpantang Paling Popular Cepat Baik Luka

Ibu-ibu yang tengah hamil tu sure tengah giat survey set berpantang kan? Banyak sangat pilihan, tak tahu nak pilih yang mana. Semuanya cakap bagus. Tanya pengalaman orang-orang yang dah bersalin pun masing-masing bagi pendapat banyak jenis set berpantang yang bagus....

Nutriferon Penggalak Sistem Imun paling Berkesan

Nutriferon Shaklee, kini muncul kembali di pasaran dengan new packaging yang lebih compact. Untuk apa Nutriferon? Apa kelebihan ambil Nutriferon? Dan siapa yang sangat memerlukan Nutriferon? InsyaaAllah akan dikupas satu persatu dalam entry ini. Mudah-mudahan boleh...

Luka Kencing Manis Ni Memang Rare Tapi Boleh Cantum Semula

Selalunya kita tengok orang kencing manis ni alami luka kat kaki kan? Luka berlubang, hitam (dipanggil gangren) tu memang normal dan biasa lah. Tapi kali ni first time kak yana tengok luka macam ni dan bukan kat kaki tapi kat belakang badan dekat dengan leher. Dan...

Hubungi Saya

Untuk sebarang pertanyaan dan pesanan segera

Nurul Aziyana ID 886587
FB : Nurul Aziyana
  COD : Indera Mahkota, Bukit Ragin, Permatang Badak, Taman Impian, Semambu & Bandar Kuantan

Call/Whatsapp

6011-11548031