Bebel Sihat Kak  Yana

Selamat Datang Ke Blog Saya Nurul Aziyana

Badan Cepat Letih – Cikgu Ni Kongsi Cara Atasi

Badan cepat letih , bukan sikit orang yang alami ni.Lagi-lagi kalau ibu, siang malam kerja tak kira masa. Kalau siang kerja di pejabat, balik nak urus rumah pula. Suri rumah pun sama penat, kerja rumah tak pernah habis. Kadang-kadang timbul rasa tak nak buat apa-apa...

ESP Shaklee – Sumber Protin Non GMO Bebas Kolestrol

" Akak, saya sukalah ESP Shaklee tu, best kesannya kat kulit " " Saya minum ESP, rasa kenyang lama, badan bertenaga. Memang terbaik ESP Shaklee" " Saya nak order lagi ESP, dah nak habis "     Memang sangat banyak feedback yang kami terima dengan ESP ni sejak...

Set Minipack Jerawat : Rawat Jerawat Dengan Berkesan

Down dengan masalah jerawat ? Dah macam-macam cuba tapi jerawat masih tak hilang? Dah tak tahu nak buat macam mana. Malu nak jumpa orang bila keadaan jerawat kat wajah tak surut-surut. Tunggu dulu, sebab anda belum jumpa yang berkesan rawat jerawat dari dalam. Saya...

OMEGA GUARD – Minyak Ikan Bertaraf Farmaseutikal Terbaik Dunia

" Shaklee ada jual minyak ikan?" Tanya customer pada saya. Sepantas kilat saya jawab " Ada kak, Omega Guard namanya"   " Betul ke minyak ikan ni bagus? Boleh awak bagitau akak untuk siapa Omega Guard ni, Akak boleh ambik tak? " Suka betul kalau customer tanya soalan...

Sakit Tumit – 5 Punca Utama Kena Check

Bangun pagi, bila kaki pijak lantai je rasa sakit tumit menyucuk-nyucuk macam pijak jarum. Aduiii, dia datang dahhh.. Ish waktu-waktu macam ni lah tumit ni nak sakit. Getus Mak Jah.   "Bang..ooo bang..saya sakit tumit ni. Tak boleh nak berpijak..nak berjalan pun sakit...

Sakit Tumit – Sakit Menyucuk Hilang Dengan Vivix

Sedang alami sakit tumit kaki? Sakit menyucuk-nyucuk di tapak kaki terutama bila bangn pagi. Anda salah seorang yang menderita sakit tumit begini? Tak selesa kan? pagi-pagi nak cergas tapi bila sakit tumit, pergerakan jadi terbatas. Betul tak? Saya kongsikan di sini...

Hubungi Saya

Untuk sebarang pertanyaan dan pesanan segera

Nurul Aziyana ID 886587
FB : Nurul Aziyana
  COD : Indera Mahkota, Bukit Ragin, Permatang Badak, Taman Impian, Semambu & Bandar Kuantan

Call/Whatsapp

6011-11548031