Bebel Sihat Kak  Yana

Selamat Datang Ke Blog Saya Nurul Aziyana

Collagen, Kenapa Perlu Ambil Terutama Bila Menjelang 40an

Kalau cerita pasal collagen, ramai yang ingat ianya hanya untuk kecantikan. Jadi mereka yang dah sedia cantik, atau tidak ada masalah kulit akan memandang sepi bila ditunjukkan collagen. ye lah, macam tidak ada keperluan untuk kulit buat apa nak ambil kan. Haa, dalam...

Menopause? Cara Elakkan Dari Menurunnya Keinginan Bersama Suami

Menopause, antara kesan yang dirasai adalah kurangnya keinginan bersama suami. Malah ada yang tidak ada rasa langsung nafsu untuk bersama. Namun ada juga yang tidak mengalami kesan ini. Maksudnya tidak semua wanita akan mengalami kesan yang sama. Jadi apa punca utama...

Masker Muka Untuk Kecutkan Jerawat Kronik. Kesan Pasti Wow!!

Masker Muka Untuk Kecutkan Jerawat Kronik. Kesan Pasti Wow!! Perasaan bila ada jerawat kat muka  " cepatlah kecut woiii, stress aku tengok dok menepek kat muka ni" . Betul kan? Kalau boleh sebiji jerawat pun taknak ada kat muka. Nak kulit ploles, nak kulit licin,...

10 Manfaat ESP Shaklee Yang Tidak Disedari Ramai

MANFAAT ESP SHAKLEE " Kak, nak ESP. Bagus untuk penyusuan kan?"  " Kak, kalau saya amik ESp boleh bantu banyakkan susu tak?" " Kak, apa yang bagus untuk kulit kusam. ESP boleh kan?"   Haa begitu lah kebanyakan customer yang datang pada kak yana. Kebanyakkan dari...

Set Berpantang Paling Popular Cepat Baik Luka

Ibu-ibu yang tengah hamil tu sure tengah giat survey set berpantang kan? Banyak sangat pilihan, tak tahu nak pilih yang mana. Semuanya cakap bagus. Tanya pengalaman orang-orang yang dah bersalin pun masing-masing bagi pendapat banyak jenis set berpantang yang bagus....

Hubungi Saya

Untuk sebarang pertanyaan dan pesanan segera

Nurul Aziyana ID 886587
FB : Nurul Aziyana
  COD : Indera Mahkota, Bukit Ragin, Permatang Badak, Taman Impian, Semambu & Bandar Kuantan

Call/Whatsapp

6011-11548031