Bebel Sihat Kak  Yana

Selamat Datang Ke Blog Saya Nurul Aziyana

Ujian Kesuburan Lelaki: Bagaimana Ujian Kesuburan Dibuat

Bila dah lama kahwin dan berusaha untuk dapatkan zuriat tapi berlum berhasil, itulah waktu terbaik untuk kedua suami isteri buat pemeriksaan lanjut dengan doktor. Baik isteri mahupun suami keduanya perlu jalani ujian. Biasanya bagi wanita tidak mempunyai masalah untuk...

Cara Banyakkan Bilangan Sperma Suami Paling Berkesan

Bilangan sperma yang banyak adalah salah satu tanda kesuburan lelaki. Walaubagaimanapun, yang banyak juga tidak semestinya boleh berjaya menghamilkan isteri. Sebab ada kes sperma banyak tapi tidak berkualiti, banyak yang cacat dan lemah. Pun boleh jadi tanda...

Nak Hilang Eyebag Cepat? Ini Caranya

Kalau melibatkan mata ni, familiar benar dengan masalah eye bag, masalah dark circle dan masalah garis kedut tepi mata dan garis halus bawah mata. Masalah ni bukan menghantui golongan mak-mak je tau tapi ada juga yang tak kawen lagi pun ada masalah ni. Lelaki dan...

Zink : 7 Kelebihan Zink Yang Tak Disangka-Sangka

Sebut pasal nutrisi Zink, tak ramai yang ambil peduli. Tak ramai yang ambil endah kepentingannya pada badan. Apa kelebihan Zink sebenarnya? Sebelum kita makan vitamin, seeloknya kita tahu kenapa kita makan. Untuk entry kali ni, kak yana nak kongsi 7 kelebihan zink...

Zink Plus : Vitamin Untuk Lelaki Sejati

Zink dengan lelaki tak dapat dipisahkan. Kenapa penting sangat zink untuk lelaki? Kak yana cuba tanya soalan ni dengan husband sebab dia sangat tegar makan vitamin Zink. Dulu, Shaklee ada keluarkan vitamin zink, tapi stop sekejap untuk reformulasi dan improved...

Hubungi Saya

Untuk sebarang pertanyaan dan pesanan segera

Nurul Aziyana
FB : Nurul Aziyana
COD : Indera Mahkota, Bukit Ragin, Permatang Badak, Taman Impian, Semambu & Bandar Kuantan

Call/Whatsapp

6012-9576172

7 + 3 =