Bebel Sihat Kak  Yana

Selamat Datang Ke Blog Saya Nurul Aziyana

Jerawat Bernanah : Tips Cepat Nak Atasi Sepantas 3 Hari

Ada masalah jerawat ni bukan lah best. Serius tak best. Sebab tu ada yang rasa down, rendah diri, tak mau jumpa orang bila muka penuh jerawat. Bukan jerawat pasir, jerawat bernanah dan merah-merah tu. Nak tengok  muka sendiri pun tak syiok. Nak cuba product hilang...

Kisah Gastrik Kronik Berjaya Pulih

Gastrik ni penyakit common, ramai yang kena sakit gastrik. Salah makan, kena gastrik. Makan tak teratur pun boleh kena gastrik. Bila dah kena, phewww boleh guling-guling la tahan sakit. Terpaksa ambil MC pun ya sebab tak mampu nak melangkah pergi kerja. Anda jumpa...

Dah Diet Tapi Tak Kurus? Ini Kesilapan Utama Yang Anda Buat

Diet dan kurus. 2 perkataan yang amat sinonim kalau bercita-cita nak dapat bentu badan yang kurus dan menawan. Target nak kurus. Kemudian mula berdiet. Diet yang macam mana? Tak makan nasi. Berminggu tak makan nasi. Malah ada yang berbulan tak sentuh nasi. Sebab orang...

Youth Skincare – Promosi Discount 10% Dengan Keahlian Percuma

Youth Skincare, revolusi skincare organic yang meniti dari bibir ke bibir. Berbicara tentang kelebihan Youth Skincare keluaran syarikat nutrisi no 1 dunia Shaklee berbanding dengan skincare yang ada di pasaran, yang paling menarik adalah ianya bebas dari 1500 bahan...

Kanser Lymphoma Tahap 4 Sembuh Sepenuhnya : Apa Rawatannya?

"Anak puan mengidap kanser lymphoma, dan kanser ni dah berada di stage 4" Bayangkan perasaan seorang ibu bila doctor maklumkan berita ni. Bagai dihiris dan disiat-siat. Bila didiagnos kanser, siapa yang tak rasa down kan? Pulak tu bila kanser stage 4. Orang kata stage...

VIVIX Shaklee TWINPACK Promosi Potongan Harga 10%

" Kak, bila VIVIX ada promosi?" " VIVIX ada promosi tak? Kot dapat harga murah"   Dah lama terliur VIVIX, tertunggu-tunggu promosi VIVIX? Alhamdulillah, kini tiba masanya promosi VIVIX. Bukan sebulan tapi promosi ni berlangsung 2 bulan setengah tau. Haaa dah bagi masa...

Hubungi Saya

Untuk sebarang pertanyaan dan pesanan segera

Nurul Aziyana ID 886587
FB : Nurul Aziyana
  COD : Indera Mahkota, Bukit Ragin, Permatang Badak, Taman Impian, Semambu & Bandar Kuantan

Call/Whatsapp

6011-11548031