Bebel Sihat Kak  Yana

Selamat Datang Ke Blog Saya Nurul Aziyana

Kanser Lymphoma Tahap 4 Sembuh Sepenuhnya : Apa Rawatannya?

"Anak puan mengidap kanser lymphoma, dan kanser ni dah berada di stage 4" Bayangkan perasaan seorang ibu bila doctor maklumkan berita ni. Bagai dihiris dan disiat-siat. Bila didiagnos kanser, siapa yang tak rasa down kan? Pulak tu bila kanser stage 4. Orang kata stage...

VIVIX Shaklee TWINPACK Promosi Potongan Harga 10%

" Kak, bila VIVIX ada promosi?" " VIVIX ada promosi tak? Kot dapat harga murah"   Dah lama terliur VIVIX, tertunggu-tunggu promosi VIVIX? Alhamdulillah, kini tiba masanya promosi VIVIX. Bukan sebulan tapi promosi ni berlangsung 2 bulan setengah tau. Haaa dah bagi masa...

Badan Cepat Letih – Cikgu Ni Kongsi Cara Atasi

Badan cepat letih , bukan sikit orang yang alami ni.Lagi-lagi kalau ibu, siang malam kerja tak kira masa. Kalau siang kerja di pejabat, balik nak urus rumah pula. Suri rumah pun sama penat, kerja rumah tak pernah habis. Kadang-kadang timbul rasa tak nak buat apa-apa...

ESP Shaklee – Sumber Protin Non GMO Bebas Kolestrol

" Akak, saya sukalah ESP Shaklee tu, best kesannya kat kulit " " Saya minum ESP, rasa kenyang lama, badan bertenaga. Memang terbaik ESP Shaklee" " Saya nak order lagi ESP, dah nak habis "     Memang sangat banyak feedback yang kami terima dengan ESP ni sejak...

Set Minipack Jerawat : Rawat Jerawat Dengan Berkesan

Down dengan masalah jerawat ? Dah macam-macam cuba tapi jerawat masih tak hilang? Dah tak tahu nak buat macam mana. Malu nak jumpa orang bila keadaan jerawat kat wajah tak surut-surut. Tunggu dulu, sebab anda belum jumpa yang berkesan rawat jerawat dari dalam. Saya...

OMEGA GUARD – Minyak Ikan Bertaraf Farmaseutikal Terbaik Dunia

" Shaklee ada jual minyak ikan?" Tanya customer pada saya. Sepantas kilat saya jawab " Ada kak, Omega Guard namanya"   " Betul ke minyak ikan ni bagus? Boleh awak bagitau akak untuk siapa Omega Guard ni, Akak boleh ambik tak? " Suka betul kalau customer tanya soalan...

Hubungi Saya

Untuk sebarang pertanyaan dan pesanan segera

Nurul Aziyana ID 886587
FB : Nurul Aziyana
  COD : Indera Mahkota, Bukit Ragin, Permatang Badak, Taman Impian, Semambu & Bandar Kuantan

Call/Whatsapp

6011-11548031