Bebel Sihat Kak  Yana

Selamat Datang Ke Blog Saya Nurul Aziyana

Bisnes Modal Bawah RM1000 Dan Risiko Rendah

Tahun 2020 ni kita diuji dengan situasi dunia diserang virus COVID19. Negara terpaksa mengadakan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP). Ramai yang terksean terutama peniaga-peniaga yang melibatkan jualan kedai atau gerai. Malah ada niche-niche bisnes yang telah mengalami...

3 Tips Kawal Makan dan Kenyang Lama Musim PKP

Tempoh PKP ni banyak juga luahan ibu-ibu kat rumah yang dah mula risau dengan badan sendiri. Dah mula rasa berat, rasa lebih berisi. Nak naik penimbang pun takut. Mana taknya, masak untuk anak-anak pagi petang siang malam, dengan diri sendiri pun turut makan. Nak...

Period Tak Lancar? Cara Berkesan Untuk Atasi

Orang perempuan kalau period tak teratur, tak lancar tak kira lah datang sikit-sikit ke, datang banyak ke, datang selang sebulan ka pendek kata tak stabil memang buat rasa cuak kan? Rasa macam ada tak kena je. Mula risau, mula takut. Sekarang ni pulak macam-macam...

ResV Produk Terbaru dari Shaklee 30% Lebih Power

Mac ini, shaklee keluarkan produk antioksidan dan antiaging terbaru yang mana 30% lebih powerful daripada VIVIX. Namanya RESV. Alhamdulillah sejak awal Mac di pasaran, ramai dah bagi feedback setelah mengamalkannya termasuk la saya sendiri. Mungkin ramai yang...

Collagen, Kenapa Perlu Ambil Terutama Bila Menjelang 40an

Kalau cerita pasal collagen, ramai yang ingat ianya hanya untuk kecantikan. Jadi mereka yang dah sedia cantik, atau tidak ada masalah kulit akan memandang sepi bila ditunjukkan collagen. ye lah, macam tidak ada keperluan untuk kulit buat apa nak ambil kan. Haa, dalam...

Hubungi Saya

Untuk sebarang pertanyaan dan pesanan segera

Nurul Aziyana ID 886587
FB : Nurul Aziyana
  COD : Indera Mahkota, Bukit Ragin, Permatang Badak, Taman Impian, Semambu & Bandar Kuantan

Call/Whatsapp

6011-11548031