Vitamin PERCUMA Hasil Cash Rebate. Jimat Sangat!

Hai semua pembaca blog yang dikasihi! Hari ini, kak yana nak kongsi satu peluang hebat buat anda semua yang sedang mencari vitamin berkualiti. Bukan sahaja korang dapat membeli vitamin-vitamin dengan kualiti yang terbaik, tapi korang juga boleh dapatkan Cash Rebate. Dan dari cash ni, anda semua boleh dapatkan vitamin tanpa guna duit lain dah. Nak tahu tips jimat sangat ni teruskan baca sampai habis.

Apa itu Cash Rebate?

Cash rebate ni adalah kita akan dapat semula duit hasil dari pembelian dengan jumlah tertentu. Boleh dikatakan ia satu bentuk insentif yang diberikan kepada pelanggan sebagai bentuk penghargaan atau pampasan atas pembelian yang anda lakukan.

Ia biasanya dikira berdasarkan peratusan tertentu daripada jumlah pembelian.

Apa manfaat dapat? Dah tentu lah customer boleh jimat banyak. Ye lah kita beli lepas tu kita dapat pulangan dalam bentuk duit. Siapa yang tak suka, ye dak? Inilah bezanya beli vitamin Shaklee berbanding beli vitamin brand lain di farmasi. Tiada kelebihan ni di farmasi tau.

Jadi dengan memanfaatkan tawaran cash rebate ini, pengguna boleh dapat manfaat kesihatan daripada vitamin Shaklee yang berkualiti tinggi sambil menjimatkan wang dalam jangka panjang dengan menggunakan rebat tunai untuk pembelian vitamin masa depan. Tak perlu nak guna duit lain dah!

Macam Mana Boleh Dapat Vitamin Percuma?

Seperti yang saya share tadi, melalui cash rebate yang dapat anda boleh guna cash tersebut untuk beli vitamin kegemaran.

Nah, perlu guna duit lain tak? Tak perlu.

Lagi banyak beli, lagi tinggi cash yang dapat. Lagi banyak vitamin kegemaran boleh beli. Secara kesimpulannya, ibarat dapat vitamin dengan percuma lah. Kalau tak dapat cash ni, sudah tentu kena pakai duit belanja sendiri, contoh duit gaji. Haa bagi yang bergantung kepada kewangan dari suami, anda dah tak perlu nak mintak duit dari suami lagi dah nak beli vitamin.

Bagaimana Nak Dapatkan Cash Rebate ?

Sistem ni mudah sangat. Follow sahaja table yang telah disediakan

Cash rebate diperolehi berdasarkan jumlah point pembelian yang terkumpul. Setiap produk Shaklee yang dibeli akan diberikan UV (unit volume). Sebagai contoh anda beli produk promosi bulan ini iaitu Set Rahmah ESP dan Vitamin C di bawah

Nilai UV set rahmah ini adalah 25UV. Setiap produk mempunyai nilai UV yang berbeza-beza jadi boleh rujuk dengan upline atau pun boleh login dalam sistem untuk kenalpasti UV setiap produk.

Pembelian minima untuk melayakkan anda dapat cash back adalah 150uv. Rujuk table dalam gambar di bawah bagi jumlah UV yang berbeza.

Saya bagi contoh lagi supaya dapat cash rebate besar. Contohnya anda pengguna setia VIVIX. UV bagi produk VIVIX adalah 112 uv.

Kalau beli 6 botol Vivix, jumlah UV terkumpul adalah 112×6 = 672uv. Jadi anda layak dapat cash back sebanyak 11%. Wow tinggi tu kan?

Berapa banyak 11% tu? Ia dikira berdasarkan jumlah pembelian iaitu nilai PV. Nilai PV ini juga boleh dirujuk dalam sistem atau melalui pengedar yang menjual Vivix kepada anda. Saya berikan nilainya di sini ialah 380. Jadi 380x6x11% = RM250.80
Nah banyakkan cash back yang dapat? Cash ini boleh anda gunakan untuk membeli vitamin-vitamin Shaklee seterusnya. Jadi, selain daripada mendapatkan vitamin yang diperlukan, anda juga berpeluang untuk menjimatkan wang!

Kesimpulannya, lebih tinggu UV dikumpul, lebih banyak lah dapat Cash Rebate. Boleh sampai ribu-ribu tau.

Nilai Cash Rebate Boleh Renovate Rumah

Haa macam tak percaya tapi itulah yang saya dapat. Bukan setakat dapat makan vitamin Percuma tau, tapi hasil cash rebate ini jugaklah saya boleh kumpul untuk buat macam-macam termasukan renovate rumah.

Saya buat dapur idaman, kabinet tv idaman, dan macam-macam lagi lah. Ramai pengguna Shaklee tak tahu peluang ni, tapi saya gunakan peluang cash rebate yang ditawarkan Shaklee ni dengan bijak. Saya kembangkan perniagaan supaya saya dapat lebih ramai customer yang beli. Konsepnya mudah, lagi banyak beli lagi banyak cash rebate. Lagi ramai beli lagi banyak cash rebate. Jadi jangan beli untuk keperluan sendiri sahaja, berkongsi lah kepada lebih ramai orang.

Sebab tu saya boleh kata bisnes Shaklee ni adalah Bisnes Online terbaik Malaysia

Nak tahu lanjut strategi dan teknik untuk dapatkan lebih banyak cash rebate, boleh hubungi saya di talian berikut. Anda pun tentu ada banyak impian macam saya kan? Apa tunggu lagi, beli produk Shaklee dengan saya dan saya tunjuk teknik macam mana nak dapat cash yang banyak.

Hubungi saya terus di talian 012-9576172 (yana) atau klik link https://wasap.my/60129576172/nakCashRebateShaklee

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge