Mac ini, shaklee keluarkan produk antioksidan dan antiaging terbaru yang mana 30% lebih powerful daripada VIVIX. Namanya RESV. Alhamdulillah sejak awal Mac di pasaran, ramai dah bagi feedback setelah mengamalkannya termasuk la saya sendiri.

Mungkin ramai yang tertanya-tanya atau ingin tahu, RESV tu vitamin untuk apa?

APAKAH RESV?

RESV merupakan campuran polifenol unik berasaskan Anggur Muscadine yang dipertingkatkan dengan Japanese Knotweed, Lobak Ungu, Chebulic Myrobalan, Buah Delima, Anggur
Hitam, Hampas Anggur dan Anggur Merah telah terbukti melalui pelbagai kajian klinikal memberikan kesan positif terhadap proses penuaan sel.

RESV TERBUKTI SECARA KLINIKAL

Kenapa penting untuk kita jaga sel kita? Semua orang nak sihat. kalau ditanya setiap orang tiada yang mahu minta untuk sakit. Namun kenapa ada di atara kita yang jatuh sakit? ia bermula dengan sel. Sel yang kita tak nampak bagaimana keadaannya. Sel sihat bermakna kita sihat. Kerana bila sel sihat, sistem dan organ kita akan berfungsi dengan baik.

cara sihatkan sel

 

Bagaimana sel boleh jadi tak sihat? Kita mungkin kata kita dah jaga makan, dah bersenam tetapi kenapa tiba-tiba ditimpa sakit? Punca sel boleh jadi merosot dan rosak adalah

  • Tekanan / Stress
  • Pemakanan yang tidak sihat
  • Radikal bebas
  • Toksin dari alam sekitar

Apa akan jadi kalau sel-sel merosot?

  • Melemahkan pertahanan semulajadi sel
  • Merendahkan tenaga sel
  • Merosakkan DNA
  • Mengurangkan prestasi sel
  • melemahkan integriti dan jangka hayat sel

Kita tak nampak keadaan sel ni tapi kita akan merasa sedikit demi sedikit kesannya pada badan kita. Tenaga mula lemah, asyik letih walau dah berehat. Timbul masalah kesihatan, kolestrol tinggi, kencing manis, jantung, darah tinggi, gout, fibroid dan macam-macam lagi

BAGAIMANA CARA NAK SEL SIHAT?

Kajian santifik menunjukkan bahawa amalan diet yang kaya dengan polifenol tumbuhan, bagi jangka masa panjang memberikan perlindungan terhadap risiko kanser, penyakit kardiovaskular, penyakit kencing manis, osteoporosis dan penyakit neurodegeneratif.

Jadi kita ikhtiar dengan RESV, iaitu campuran polifenol. Bila sel sihat, insyaaAllah keseluruhan badan kita akan sihat dan kita akan dapat manfaat-manfaat seperti ini Seronok kan? makan 1 tapi banyak manfaatnya. Next posting kak yana akan share feedback ResV bagi emreka yang dah consume.

kebaikan resv

BAGAIMANA NAK DAPATKAN RESV?

Alhamdulillah special bulan Mac ni, resv ada promotion. Berikut harga promosi pembelian

1 botol RM418 termasuk kos pos (FREE MEMBERSHIP)

2 botol RM 775.20 (FREE MEMBERSHIP + FREE POSTAGE + CASH BACK RM 36.80)

6 botol dapat PERCUMA 1 botol RM2448.20 (FREE MEMBERSHIP + FREE POSTAGE + CASH BACK RM256)

resv harga murah

resv harga promosi

resv harga murah sangat

Untuk dapatkan RESV, boleh hubungi kak yana di talian berikut 012-9576172 atau terus klik link http://aziyanashaklee.wasap.my

COD: Kuantan, Indera Mahkota, Permatang Badak, Kampung Padang

Setiap pembelian dengan saya layak menerima
  • Konsultasi Percuma Secara Berterusan
  • Jadual penggunaan vitamin yang berkesan
  • Tips Kesihatan Exclusive

 

PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA !!!

Peluang bisnes untuk jana income tambahan. Dengan kualiti produk yang terjamin, saya memerlukan pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap pelusuk negeri termasuk negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei.

Hubungi saya AZIYANA  012-9576172 (whatsapp)  jika berminat menjadi pengedar di kawasan anda, kehadiran anda amat dialu – alukan!

Pengedar Sah Shaklee : Nurul Aziyana (Shaklee ID 886587)

012-9576172 (whatsapp) http://jombizz.wasap.my

ummi.anayiza@gmail.com (e-mail)

Period Tak Lancar? Cara Berkesan Untuk Atasi
Collagen, Kenapa Perlu Ambil Terutama Bila Menjelang 40an