Masker Muka Untuk Kecutkan Jerawat Kronik. Kesan Pasti Wow!!

Perasaan bila ada jerawat kat muka  ” cepatlah kecut woiii, stress aku tengok dok menepek kat muka ni” . Betul kan? Kalau boleh sebiji jerawat pun taknak ada kat muka. Nak kulit ploles, nak kulit licin, cantik berseri sentiasa tanpa gangguan jerawat. Tapi bagaimana kalau dah ada? Bagaimana kalau ada jerawat banyak? Bikin hari-hari down saje kan bila telek muka. Nak rawat macam mana?

Ada banyak cara untuk rawat kulit jerawat dan breakout. Makan supplement. Pakai skincare organic. Buat detox. Macam-macam cara.

Entry kali ni kak yana nak fokus tentang masker muka sahaja. Masker muka ni jarang diambil perhatian oleh ramai orang. Tapi kesannya memang terbaik. So rugi lah kalau benda yang berkesan, kita abaikan dalam rutin penjagaan kulit kita kan. Beauty is discipline. Nak cantik nak cun wajib lah disiplin kan. Kalau itu malas, ini malas doh guana nak dapat kulit idaman.

Banyak masker muka ada di pasaran. kalau kat drugstore tu berlambak-lambak. Nak pilih pun pening dah. Mana satu nak amik. Ok, entri ni kak yana tunjuk masker terbaik khas untuk kulit jerawat dan berminyak. Sebab jerawat ni mostly memang ada pada kulit yang berminyak. Kalau buat skinc test, banyak sungguh lah pori-pori tersumbat dalam kulit tu yang akhirnya akan end up sebagai jerawat.

 

KENAPA MASKER MUKA?

Macam kak yana kata tadi, masker lah yang paling malas nak pakai kan. Padahal 2 atau 3 kali je seminggu pakai. Pakai pulak tak lama, dalam 10 minit dah. Tapi still, ramai yang abaikan. Jadi kenapa kali ni tak boleh malas? Sebabnya…

  1. Masker paling pantas serap minyak berlebihan di kulit
  2. Masker buat deep cleansing, akan tarik kekotoran yang menyumbat liang
  3. Masker kecutkan jerawat dengan pantas

So, malas pakai masker? Rugi besarrrrrrr

Jadi kak yana harap, lepas korang baca entry ni sila pakai masker muka ya. Kesannya memang wow dan buat korang tersenyum puas dengan hasilnya.

MASKER MUKA UNTUK KULIT JERAWAT

masker kulit jerawat

Yang warna hitam ni namanya purifying Clay Mask = Masker lumpur. Nampak saja warna hitam dan huduh. Tapi bukan sebarangan masker tau.⠀

Bahan utamanya sangat premium dan susah didapati⠀

  • Campuran 3 jenis tanah liat yang kaya dengan mineral⠀
  • Abu gunung berapi yang bersih di lautan pasifik dari pulau jeju, korea selatan⠀
  • Serbuk arang yang halus⠀

Korang yang ada jerawat degil yang bertahun taknak sembuh? Blackhead? Whitehead? Pori muka besar?⠀Amalkan pakai clay mask 2 atau 3 kali seminggu. InsyaAllah tak sampai sebulan dah boleh nampak hasil memuaskan hati. Siap boleh recover bab parut jerawat sekali. Kak yana tak pernah pakai masker muka yang macam ni, tapi bila pakai yang clay ni seronok tengok hidung, Licin berkilat je lepas pakai. Perasan tak kalau ada blackhead whitehead, kita sentuh kat hidung tu pun rasa tajam-tajam kan? Tak syok betul. So amalkan pakai clay mask ni. Bila jadi rutin, kulit akan bersih dan tentu lah berseri

KELEBIHAN YOUTH PURIFYING CLAY MASK

Bila pakai mask ni, uolls akan dapat 9 kelebihan. Wow 1 mask 9 benefit. Bukan sekadar nak buang Blackhead Whitehead atau Jerawat tau tapi ada kelebihan lain. Those yang selalu terdedah pada pencemaran especially yang kena turun site, engineer la selalu kan? Elok lah manjakan kulit ni dengan mask muka ni. Buang debu dan kekotoran yang menyumbat pori muka. Mereka yang ada kulit berminyak, boleh control sebum dengan clay mask ni. Overall memang ohsam sangat lah kesannya.  Syiok giler kan?

youth face mask

HARGA CLAY MASK DAN MACAM MANA NAK DAPATKANNYA

BERITA BAIK!!!

Uolls boleh pilih nak beli clay mask 2 bekas atau nak campur dengan Youth Hydrating Gel Mask. 2 Bekas ni pada 1 harga.

Harga jualan RM297.50

Harga ahli RM238 (yuran keahlian seumur hidup RM75) Percuma kos penghantaran. Jika nak KEAHLIAN PERCUMA, boleh dapatkan youth starter set pada harga RM612 (harga asal RM755) untuk 1 set. Set mengandungi

youth mask shaklee

Hubungi saya untuk dapatkan penjimatan ini 011-11548031 (whatsapp) http://aziyanashaklee.wasap.my

COD: Kuantan, Indera Mahkota, Permatang Badak, Kampung Padang

Atau boleh terus buat pembelian di laman esell Shaklee dengan klik button di bawah

Setiap pembelian dengan Kak Yana layak menerima
  • Konsultasi Percuma Secara Berterusan
  • Jadual penggunaan skincare yang berkesan
  • Tips Kesihatan Exclusive

PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA !!!

 

Peluang bisnes untuk jana income tambahan. Dengan kualiti produk yang terjamin, saya memerlukan pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap pelusuk negeri termasuk negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei.

Hubungi saya AZIYANA  011-11548031 (whatsapp)  jika berminat menjadi pengedar di kawasan anda, kehadiran anda amat dialu – alukan!

Pengedar Sah Shaklee : Nurul Aziyana (Shaklee ID 886587)

011-11548031 (whatsapp) http://aziyanashaklee.wasap.my

ummi.anayiza@gmail.com (e-mail)

Rawat Jerawat Bernanah Kronik Pulih Dengan 2 Langkah Mudah