MANFAAT ESP SHAKLEE

” Kak, nak ESP. Bagus untuk penyusuan kan?”¬†

” Kak, kalau saya amik ESp boleh bantu banyakkan susu tak?”

” Kak, apa yang bagus untuk kulit kusam. ESP boleh kan?”

 

Haa begitu lah kebanyakan customer yang datang pada kak yana. Kebanyakkan dari mereka mencari ESP untuk penyusuan dan kulit cantik. Tapi tahu tak kelebihna ESP bukan untuk 2 tujuan ni je tau. Ada banyakkk lagi kelebihan ESP yang boleh diperolehi. 1 bekas, seribu khasiat. Giteww ūüôā

Bagi yang belum tahu ESP tu apa, boleh la semak secara detail di SINI. kak yana dah buat entry special untuk pembaca berkenalan dengan ESP. Actullay dalam entry tu pun dah complete segala manfaat ESP ni. Tapi saje je nak highlight lagi kelebihan ESP. ESP ni dicipta tahun 1972 lagi tau.. Ha dah berapa tahun tu, ce kira. 47 tahun dah tau. Laamaaa dah. Dan kualiti ESP ni sentiasa dipertingkatkan melalui kajian demi kajian.

OK meh kita tengok 10 Manfaat ESP yang mungkin ramai belum sedar dan tahu. Yelah kan macam kak yana cakap tadi, mungkin hanya tau ESp untuk kulit je

manfaat_ESP_Shaklee

Jadi yang buat ESP hot selling ni adalah sebab ramai yang beli dan consume ESP untuk tujuaan berikut

  • Cantikkan kulit
  • Banyakkan dan pekatkan susu badan
  • Buat badan lebih bertenaga
  • Bantu dalam diet sebab ESP ni kenyang lama
  • Kawal kolestrol, yang ni memang dah terbukti melalui kajian pengmabilan ESp sehari boelh rendahkan kolestrol
  • Rawat masalah gastrik. Dah ramai peskait gastrik rasa manfaat ni dan bebas gastrik
  • Untuk cepat sembuh luka sebab ESP ni bantu generate sel-sel baru jadi luka cepat baik
  • Bantu elak kulit jatuh atau menggeleber bila dah kurus. Jadi nak kurus dan fit wajib amik protin
  • Kuatkan sistem imun
  • Sihatkan jantung.

parut_cepat_hilang

rawat_gastrik

tingkatkan tenaga badan

HARGA ESP DAN MACAM MANA NAK DAPATKANNYA

Sebekas ESP berharga RM160 (856gm)

Harga jika anda daftar untuk jadi ahli anda akan dapat RM129. Pembelian 4 bekas dan ke atas, anda layak untuk dapat CASH BACK. Jadi jimat berganda. Hubungi saya untuk dapatkan penjimatan ini 011-11548031 (whatsapp) http://aziyanashaklee.wasap.my

COD: Kuantan, Indera Mahkota, Permatang Badak, Kampung Padang

Atau boleh terus buat pembelian di laman esell Shaklee dengan klik button di bawah

Setiap pembelian dengan Kak Yana layak menerima
  • Konsultasi Percuma Secara Berterusan
  • Jadual pengambilan vitamin yang berkesan
  • Tips Kesihatan Exclusive

PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA !!!

 

Peluang bisnes untuk jana income tambahan. Dengan kualiti produk yang terjamin, saya memerlukan pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap pelusuk negeri termasuk negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei.

Hubungi saya¬†AZIYANA¬† 011-11548031 (whatsapp)¬†¬†jika berminat menjadi pengedar di kawasan anda, kehadiran anda amat dialu ‚Äď alukan!

Pengedar Sah Shaklee : Nurul Aziyana (Shaklee ID 886587)

011-11548031 (whatsapp) http://aziyanashaklee.wasap.my

ummi.anayiza@gmail.com (e-mail)

OSTEMATRIX : Pil Kalsium Lengkap Untuk Tulang Sihat