” Alhamdulillah dah boleh tidur lena, badan pun rasa cerdas dan tak mudah penat ”

“Sebelum ni tak pernah cuba apa-apa pil kalsium, Niat nak cuba-cuba je. Lagipun akak menyusu baby, badan sakit pinggang pun sakit. Alhamdulillah suka sangat, ok sangat Ostematrix ni “

Ini adalah sebahagian dari feedback pengguna mengenai OSTEMATRIX, pil kalsium magnesium yang lengkap dengan Vitamin D. Kenapa Ostematrix boleh bantu untuk tidur yang lebih lena, boleh bantu hilangkan sakit- dan lenguh2 badan? Dalam entry ni saya akan share tentang OSTEMATRIX secara detail. Oowhh ya, kak yana nak share pengalaman kak yana ambil OSTEMATRIX ni dulu lah. Kak Yana ambil dah lebih dari 6 tahun. Pada mulanya ambil sebab kak yana memang tak boleh nak telan susu kecuali susu berperisa. Masa mengandungkan anak pertama, memang kurang keperluan kalsium. Masa tu sakit gigi, dan memang sodakollah dah la gigi sebatang tak dapat selamat. Jadi mengandung kali kedua memang pulun Ostematrix ni. Alhamdulillah takde amsalah sakit gigi, cramp kaki dan lenguh-lenguh badan.

Sampai lah sekarang OSTEMATRIX ni salah satu vitamin feveret saya. Kalau miss je, mesti rasa tak best. Cepat lenguh kaki. Camtulah secara ringkas kisah saya dengan OStematrix.

OSTEMATRIX

Ostematrix adalah kalsium, magnesium dan Vitamin D. Gabungan magnesium dan Vitamin D dalam kalsium sangat penting untuk penyerapan kalsium 99%. Jadi Ostematrix ni sebenarnya lebih dari sekadar kalsium. Nutrien-nutrien yang ada dalam Ostematrix ni boleh mengelakkan endapan mineral tertentu dalam badan.

ostematrix shaklee

FUNGSI OSTEMATRIX 

Fungsi utama Ostematrix adalah untuk membantu kekuatan tulang. Maknanya bantu tingkatkan ketumpatan tulang. Specailnya OStematrix ni, ianya bukan sekadar untuk keperluan tulang. Dengan adanya magnesium, vitamin D dan beberapa mineral lain ia banyak membantu untuk atasi banyak masalah kesihatan yang membelenggu.

Antaranya ia membantu

  • Ibu hamil – untuk dapat keperluan kalsium. Sebab ibu hamil memerlukan sekruang-kurangnya 1200mg sehari.
  • Kesihatan saraf. -magnesium dalam Ostematrix membantu untuk meningkatkan kesihatan saraf terutama mereka yang ada maslaah kebas, lenguh dan kejang
  • Mengatasi sembelit – fungsi magnesium untuk pengecutan otot dan melembutkan najis
  • Mengurangkan gejala PMS – rasa kejang di bahagan perut ketika haid

 

KELEBIHAN OSTEMATRIX BERBANDING PIL KALSIUM LAIN

Kandungan Ostematrix bukan sekadar kaslium. Ia turut mengandungi

  • Magnesium – bantu penyerapan kalsium ke dalam tulang
  • Vitamin D – rangsang penyerapan kalsium
  • Boron – tingkatkan metabolisme tulang
  • Cooper, Zink dan Manganese – aktifkan enzim yang bantu bina ketumpatan tulang

Dari ujian klinikal test, menunjukkan peningkatan secara significan kalsium dalam darah dengan pengambilan 2 biji Ostematrix yang diukur dalam tempoh 12 jam

Haa sebab itu lah pengguna Ostematrix akan dapat rasa kesan dengan cepat dan pasti berkesan.

TESTIMONI PENGGUNA OSTEMATRIX 

Selain dari ujian klinikal yang menunjukkan keberkesanan OStematrix, feedback2 dari pengguna pun sangat puas hati.

tips_tidur lena

TESTIMONI OSTEMATRIX

HARGA OSTEMATRIX DAN MACAM MANA NAK DAPATKANNYA

Sebotol OSTEMATRIX berharga RM61 (120 biji)

Harga jika anda daftar untuk jadi ahli RM49. Pembelian 11 botol dan ke atas, anda layak untuk dapat CASH BACK. Jadi jimat berganda. Hubungi saya untuk dapatkan penjimatan ini 011-11548031 (whatsapp) http://aziyanashaklee.wasap.my

COD: Kuantan, Indera Mahkota, Permatang Badak, Kampung Padang

Atau boleh terus buat pembelian di laman esell Shaklee dengan klik button di bawah

Setiap pembelian dengan Kak Yana layak menerima
  • Konsultasi Percuma Secara Berterusan
  • Jadual pengambilan vitamin yang berkesan
  • Tips Kesihatan Exclusive

BERMINAT UNTUK JANA PENDAPATAN DENGAN TEAM KAMI?

Peluang bisnes untuk jana income tambahan. Dengan kualiti produk yang terjamin, saya memerlukan pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap pelusuk negeri termasuk negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei.

Hubungi saya AZIYANA  011-11548031 (whatsapp)  jika berminat menjadi pengedar di kawasan anda, kehadiran anda amat dialu – alukan!

Pengedar Sah Shaklee : Nurul Aziyana (Shaklee ID 886587)

011-11548031 (whatsapp) http://aziyanashaklee.wasap.my

ummi.anayiza@gmail.com (e-mail)

Cara Atasi Senggugut Setiap Kali Haid, Tak Perlu Ambil MC
Kisah Gastrik Kronik Berjaya Pulih