Gastrik ni penyakit common, ramai yang kena sakit gastrik. Salah makan, kena gastrik. Makan tak teratur pun boleh kena gastrik. Bila dah kena, phewww boleh guling-guling la tahan sakit. Terpaksa ambil MC pun ya sebab tak mampu nak melangkah pergi kerja.

Anda jumpa entry ni sebab anda nak cari penawar gastrik kan? Dah tak daya nak hadapi keadaan bila gastrik menyerang, betul kan?

Sebab itulah saya nak kongsi ni, kisah gastrik kronik berjaya pulih supaya jika anda hadapi keadaan yang sama, anda juga boleh pulih seperti sedia kala. Anda juga boleh kurangkan serangan dan kesihatan bertambah baik.

So jom kita baca kisah ni.

 

Hai semua. Nama saya Sharon Jane. Berasal dari Bintulu, Sarawak. Saya merupakan suri rumah sepenuh masa.
.

Sejak beberapa tahun yang lalu saya sering mengalami sakit gastrik yang teramat sangat. Setiap kali gastrik datang menyerang saya terpaksa dikejarkan ke hospital atau klinik bagi mendapatkan suntikan bagi mengurangkan sakit gastrik berkenaan.
.

Sehinggalah saya melahirkan anak pertama pada tahun 2011 sakit gastrik masih menyerang setiap kali saya makan makanan pedas atau masam.
.

Saya masih ingat lagi masa tahun 2015 saya kena serangan gastrik yang teruk sehingga kena tahan di wad kecemasan Hospital Bintulu. Saya mengalamai sesak nafas dan sakit dada. Hanya Tuhan saja tahu bagaimana rasa sakit masa itu.
.

Saya mengetahui tentang ESP Shaklee melalui laman satu blog bahawa ESP dapat membantu untuk diet. Memandangkan saya mengalami masalah berat badan berlebihan maka saya cuba ikhtiar dengan ESP.
.

Setelah mengamalkan ESP saya perasan perubahan pada selera makan. Malah sejak amalkan ESP sakit gastrik saya tidak menyerang lagi. Saya sudah boleh makan buah kegemaran saya iaitu limau dan lemon tanpa kena serangan gastrik.
.

Malah ayah saya yang juga mengalami sakit gastrik teruk pun saya perkenalkan dengan ESP. Sekarang ayah juga semakin kurang diserang gastrik dan sentiasa amalkan ESP.
.

Harapan saya agar ayah turut pulih dari sakit gastrik sepenuhnya seperti saya.
.

Terima kasih ESP.

Terima kasih Shaklee.

cara_rawat_gastrik

Sebenarnya ni adalah satu kisah dari beribu kisah pulih dari maslaah gastrik dengan mengambil ESP. Ada yang secara tak sengaja minum ESP unutk tujuan lain tapi perasan serangan gastrik sudah berkurangan selepas konsisten minum ESP.

 

TESTIMONI ESP UNTUK MASALAH GASTRIK 

Ni kak yana share lagi feedback pengguna yang ada masalah gastrik dengan ESP

rawat_gastrik

gastrik_pulih_2

gastrik_pulih

KEISTIMEWAAN ESP SHAKLEE

  • Membekalkan 14g protein berasaskan tumbuhan.
  • Mempunyai skor PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) 1.0 – nilai tertinggi protein keterhadaman dan protein yang paling berkualiti.
  • Mengandungi 9 asid amino.
  • Tinggi dengan kalsium.
  • Tanpa kolesterol
  • Protein soya membantu menurunkan paras kolesterol

 

HARGA ESP DAN MACAM MANA NAK DAPATKANNYA

Sebekas ESP berharga RM160 (856gm)

Harga jika anda daftar untuk jadi ahli anda akan dapat RM129. Pembelian 4 bekas dan ke atas, anda layak untuk dapat CASH BACK. Jadi jimat berganda. Hubungi saya untuk dapatkan penjimatan ini 011-11548031 (whatsapp) http://aziyanashaklee.wasap.my

COD: Kuantan, Indera Mahkota, Permatang Badak, Kampung Padang

Atau boleh terus buat pembelian di laman esell Shaklee dengan klik button di bawah

Setiap pembelian dengan Kak Yana layak menerima
  • Konsultasi Percuma Secara Berterusan
  • Jadual pengambilan vitamin yang berkesan
  • Tips Kesihatan Exclusive

PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA !!!

 

Peluang bisnes untuk jana income tambahan. Dengan kualiti produk yang terjamin, saya memerlukan pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap pelusuk negeri termasuk negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei.

Hubungi saya AZIYANA  011-11548031 (whatsapp)  jika berminat menjadi pengedar di kawasan anda, kehadiran anda amat dialu – alukan!

Pengedar Sah Shaklee : Nurul Aziyana (Shaklee ID 886587)

011-11548031 (whatsapp) http://aziyanashaklee.wasap.my

ummi.anayiza@gmail.com (e-mail)

OSTEMATRIX : Pil Kalsium Lengkap Untuk Tulang Sihat
Dah Diet Tapi Tak Kurus? Ini Kesilapan Utama Yang Anda Buat