Down dengan masalah jerawat ?

Dah macam-macam cuba tapi jerawat masih tak hilang?

Dah tak tahu nak buat macam mana. Malu nak jumpa orang bila keadaan jerawat kat wajah tak surut-surut. Tunggu dulu, sebab anda belum jumpa yang berkesan rawat jerawat dari dalam. Saya beri jaminan, penggunaan yang konsisten akan bantu anda untuk hapuskan kekecewaan terhadap kulit jerawat. Sebab beribu orang yang ada masalah sama, sekarang tersenyum puas sebab dah miliki kulit yang licin dan cerah. Parut jerawat yang susah hilang pun tiada.

Anda pun nak juga kan macam tu?

Tonton video ni terlebih dahulu untuk faham dengan jelas bagaimana jerawat anda boleh hilang dengan cara ini

KENAPA PERLU CUBA SET MINIPACK JERAWAT INI?

Anda dah tak mahu kecewa dengan keadaan kulit rosak dan merah-merah kesan jerawat. Set minipack jerawat membantu anda yang

Nak hentikan jerawat dari naik di wajah

Nak cari alternatif lain dijamin selamat setelah product sedia ada tak nampak kesan

Sangat berkeinginan nak wajah licin dari jerawat tapi dengan bajet minimum

 

APA BEZA MINIPACK JERAWAT BERBANDING PRODUCT HILANG JERAWAT YANG LAIN?

 

Beza yang utama, product ini adalah selamat. Dan ianya semulajadi, dihasilkan dari sumber tumbuhan. Maknanya bukan semulajadi. Product juga melalui kajian makmal yang disahkan oleh pakar nutrisi bertaraf dunia. Lebih 250 juta US Dollar dilaburkan untuk proses ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan untuk memastikan produk yang dihasilkan berkualiti tinggi, berkesan dan selamat. Yang paling penting, product sudah bertahan lebih 100 tahun di dunia.

jaminan_kualiti_shaklee

 

Set minipack jerawat ni mengandungi VITAMIN C-PLUS dan ZINK PLUS. Apa kelebihan 2 vitamin ni dan bagaimana ia bantu hapuskan jerawat dan hentikan jerawat dari bina jentera kat muka ?

 

VITAMIN – C PLUS 

Vitamin C memang antara vitamin terbaik untuk kecantikan kulit. Orang nak cantik, tak boleh abaikan pengambilan vitamin C. Bukan sahaja mencerahkan, anti jerawat tapi juga bantu untuk rawat semula kulit parut akibat jerawat. Vitamin C plus berbeza dengan vitamin di pasaran kerana ia ada teknologi power yang memastikan anda dapat bekalan Vitamin C berterusan selama 5 jam bagi setiap tablet. Ia pastikan badan kita ada perlindungan berterusan jam demi jam. Pembaziran tak berlaku. Kelebihan dan fungsi Vitamin-c plus untuk jerawat adalah

♥ Musnahkan bakteria jerawat

♥ Bertindak sebagai anti radang – hilangkan jerawat merah

♥ Bawa nutrisi ke lapisan kulit

♥ Kuatkan salur darah kulit

♥ Bersihkan toksik dari radikal bebas – Radikal bebas (toksin dan bakteria alam sekitar) adalah salah satu sumber akar jerawat

♥ Membantu meremajakan kulit dengan mempromosikan pengeluaran kolagen dan elastin, protein penting yang diperlukan untuk menghasilkan kulit baru.

♥ Pudarkan parut jerawat dengan cepat

♥ Melembapkan kulit

 

vitamin_hilang_jerawat

ZINK PLUS 

Banyak kajian zink sangat berkesan untuk hapus jerawat. Kiranya zink adalah vitamin anti jerawat yang sangat berkesan. Ada masalah jerawat, wajib ambil zink. Kelebihan dan fungsi Zink untuk jerawat adalah

♥ Lawan virus dan bakteria punca jerawat

♥ Bertindak sebagai anti inflamasi – jerawat merah sangat perlu zink

♥ Kurangkan penghasilan sebum berlebihan yang memerangkap kekotoran di sel kulit

♥ Percepatkan perkembangan sel-sel kulit baru

♥ Seimbangkan hormon badan – hormon tak stabil boleh jadi punca jerawat

Zink Plus berbentuk tablet. 1 botol mengandungi 120 biji.

CARA PENGGUNAAN SET MINIPACK JERAWAT

 

Untuk pastikan penggunaan vitamin ni betul-betul berkesan, ia perlu kepada consultation yang betul. Saya akan guide cara makan berkesan supaya anda dapat kesan yang cepat dan puas hati. Alhamdulillah ramai dah dapat nikmati keberkesanan product dengan consultation saya. Yang penting anda follow betul-betul. Kalau saya bagi cara tapi anda tak follow, ianya tidak memberi kesan yang diharapkan.

 

KEBERKESANAN SET MINIPACK JERAWAT

 

Meh kita tengok feedback mereka yang bermula dengan set minipack jerawat.

TESTIMONI_SET_JERAWAT_SHAKLEE

testimoni_set_jerawat_shaklee

 

testimoni_set_jerawat

testimoni_set_jerawat

testimoni_vitamin_c_jerawat

 

HARGA SET MINIPACK JERAWAT 

 

Harga 1 set hanyalah RM153. Jika inginkan penjimatan untuk belian sterusnya, daftar keahlian. Kelebihannya, anda akan jimat kerana dapat miliki product pada harga pengedar. Anda juga boleh tambah product lain yang sesuai untuk masalah jerawat seperti ESP, GLA COMPLEX, COLLAGEN POWDER untuk kesan maximum juga dengan harga pengedar.

Jadi hubungi saya untuk dapatkan harga jimat ni.

 

PEMBELIAN PRODUCT

 

Anda nak kulit bebas jerawat? Nak cantik dan licin mcam orang lain? Alhamdulillah saya dah banyak bantu mereka di luar sana untuk dapat keberkesanan product. Untuk urusan pembelian product, boleh hubungi saya di talian berikut. Set ini akan sampai dalam tempoh 2-3 hari bekerja.

011-11548031 (whatsapp) http://aziyanashaklee.wasap.my  KLIK UNTUK TEMPAHAN SEGERA

COD: Kuantan, Indera Mahkota, Permatang Badak, Kampung Padang

Atau boleh terus buat pembelian di laman esell Shaklee dengan klik button di bawah

Setiap pembelian dengan Kak Yana layak menerima
  • Konsultasi Percuma Secara Berterusan
  • Jadual pengambilan vitamin yang berkesan
  • Tips Kesihatan Exclusive

PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA !!!

Peluang bisnes untuk jana income tambahan. Dengan kualiti produk yang terjamin, saya memerlukan pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap pelusuk negeri termasuk negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei. Saya memerlukan pengedar di seluruh Malaysia

Hubungi saya AZIYANA  011-11548031 (whatsapp)  jika berminat menjadi pengedar di kawasan anda, kehadiran anda amat dialu – alukan!

Pengedar Sah Shaklee : Nurul Aziyana (Shaklee ID 886587)

011-11548031 (whatsapp) http://aziyanashaklee.wasap.my

ummi.anayiza@gmail.com (e-mail)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Youth Activating Serum - Perbaharui Sel 10x Ganda Rawat Kulit Jeragat