Waaah dia tiba lagi promosi 11.11 Shaklee untuk tahun 2018 kali ni dengan discount 11% . Memang banyak, tak pernah Shaklee bagi discount sebanyak ini. Wow syiok habis.

Apa item untuk promosi 11.11 Shaklee kali ni?

Ada 4 yang semuanya menarik tertarik sangat especially kaum wanita. Lelaki pun boleh juga jangan risau sebab shaklee product ni unisex dua-dua boleh makan vitamin dan pakai Youth Skincare

So nak tahu promosi apa, tengok gambar di bawah

sale 11.11 shaklee gla complex

KELEBIHAN GLA COMPLEX 

  • Menstabilkan hormon dalam badan
  • Menghilangkan masalah senggugut ketika haid
  • Seimbangkan kitaran haid 
  • Mengelakkan pertumbuhan jerawat terutama di kalangan remaja
  • Membantu untuk meracang kehamilan 
  • Mengecutkan cyst dan fibroid 

sale 11.11 shaklee carotomax

KELEBIHAN CAROTOMAX:

  • Sumber vitamin A dan antioksidan untuk melindungi kerosakan sel akibat tindakan radikal bebas
  • Membantu mengurangkan masalah rabun dan silau
  • Membantu masalah katarak
  • Memelihara kesihatan penglihatan
  • Menguatkan sistem imun badan

KELEBIHAN COQ TROL 

  • Sumber antioksidan yang sangat bagus untuk melindungi kerosakan akibat oksidatif stress
  • Meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita
  • Mencantikkan kulit 
  • Mmelihara kesihatan jantung dengan cara menguatkan otot jantung
  • Memberi tenaga kepada badan melalui pengaktifan tenaga pada sel
  • Menguatkan sistem imun badan
  • Meningkatkan fungsi kognitif

sale 11.11 shaklee youth skincare

KELEBIHAN MOISTERIZER SPF50 DAN KRIM MALAM 

MOISTERIZER SPF50 

  • Melindungi kulit dari kerosakan akibat sinar UV
  • Memelihara nutrisi pada sel kulit
  • Campuran nutrien dan botani untuk lembapkan kulit
  • Mencegah jeragat
  • Menambahbaik kecantikan kulit

KRIM MALAM 

  • Menggalakkan prose penghasilan sel-sel kulit yang baru
  • Merangsang penghasilan kolagen dan elastin
  • Menghidratkan kulit
  • Melembutkan kulit
  • Menjadikan kulit lebih licin, muda dan anjal.
  • Mencerahkan kulit

MACAM MANA NAK DAPATKAN VIVIX UNTUK RENCATKAN SEL KANSER?

Boleh menghubungi kak Yana  di talian berikut,

011-11548031 (whatsapp) atau klik je link di bawah

http://aziyanashaklee.wasap.my 

ATAU 

Terus buat pembelian secara online di portal esell Shaklee denganklik button di bawah

COD: Kuantan, Indera Mahkota, Permatang Badak, Kampung Padang

Setiap pembelian dengan Kak Yana layak menerima
  • Konsultasi Percuma Secara Berterusan
  • Jadual pengambilan vitamin yang berkesan
  • Tips Kesihatan Exclusive

NAK DISCOUNT PEMBELIAN?

Daftar sebagai ahli shaklee hari ini dan nikmati penjimatan sepanjang hidup setiap kali memberi product Shaklee

Yuran keahlian RM75 manakala jika pembelian melebihi 200point (lebih kurang RM650 ke atas) anda layak mendapat keahlian percuma dan cash back.

BERMINAT UNTUK JANA PENDAPATAN DENGAN TEAM KAMI?

Dengan kualiti produk yang terjamin, saya memerlukan pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap pelusuk negeri termasuk negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei.

Hubungi saya AZIYANA  011-11548031 (whatsapp)  jika berminat menjadi pengedar di kawasan anda, kehadiran anda amat dialu – alukan!

Pengedar Sah Shaklee : Nurul Aziyana (Shaklee ID 886587)

011-11548031 (whatsapp) http://aziyanashaklee.wasap.my

ummi.anayiza@gmail.com (e-mail)