” Nak order apa ya Makcik?” Dalam hati, makcik dipanggilnya aku? Aku belum tua lahhhh. Spoil mood aku tau.

Ahaaa, jangan sampai situasi ni berlaku pada kita ya. Macam dalam video ni

Umur tak lah tahap makcik tapi dipanggilnya makcik. Tua sangat ke wajah ni? Kusam sangat ke? Aihhh tak boleh jadi ni. Kena ambil product antiaging dah nampak gayanya.

Kemudian anda mesti terfikir-terfikir nak pakai skincare apa yang boleh buat kulit nampak awet muda dan glowing kan? Takpe kak yana tolong. Sebab kak yana tau skincare ni memang powerful. Yang penting 100% vegan, bebas dari 1500 bahan yang diragui keselematannya termasuk paraben, diuji secara klinikal oleh pakar dermatologi antarabangsa. Wajah yang dulunya orang asyik panggil makcik, lepas pakai YOUTH ni insyaaAllah tetiba orang kata “awet mudanya awk tak nampak berusia pun” Walllahhh

YOUTH SKINCARE selain unutk awet muda , ianya juga diformulasikan berkesan untuk masalah kulit yang berikut

  • kedutan kulit
  • saiz pori besar
  • hiperpigmentasi
  • tona kulit tak sekata
  • kulit kusam
  • kulit yang tak anjal
  • kulit yang kendur
  • parut jerawat berlubang
  • jeragat
  • jerawat

Sebenarnya masalah-masalah kulit yang macam ni yang bautkan kita nampak tua dari usia sebenar kan? So kena setelkan dlu masalah-masalah ni, baru lah boleh awet muda.

SET SKINCARE YOUTH

SKINCARE YOUTH mempunyai 3 set yang utama

  • Starter Set
  • Renew and Maintain Set
  • Intensive Treatment Set

Untuk mengetahui set yang mana sesuai mengikut umur dan masalah kulit, boleh dapatkan consultation dengan klik button di bawah

MACAM MANA NAK DAPATKAN SKINCARE YOUTH UNTUK WAJAH LEBIH AWET MUDA?

Boleh menghubungi kak Yana  di talian berikut, FREE KEAHLIAN dengan pembelian Youth Skincare

011-11548031 (whatsapp) atau klik je link di bawah

http://aziyanashaklee.wasap.my 

DAFTAR AHLI SHAKLEE UNTUK NIKMATI PENJIMATAN BERTERUSAN DAN PRIVILAGE SEBAGAI AHLI ?

http://aziyanashaklee.wasap.my

BERMINAT UNTUK JANA PENDAPATAN DENGAN TEAM KAMI?

Dengan kualiti produk yang terjamin, saya memerlukan pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap pelusuk negeri termasuk negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei.

Hubungi saya AZIYANA  011-11548031 (whatsapp)  jika berminat menjadi pengedar di kawasan anda, kehadiran anda amat dialu – alukan!

Pengedar Sah Shaklee : Nurul Aziyana (Shaklee ID 886587)

011-11548031 (whatsapp)

ummi.anayiza@gmail.com (e-mail)

Anda nak buat berbisnes shaklee? saya akan ajar pelbagai RAHSIA group kami.

Kulit Breakout : Kisah Wanita Berjaya Pulihkan Masalah Kulit
Atasi Eye Bag Cara Paling Cepat Kesan Dan Mudah