Ada jeragat kat wajah? Dah lama jeragat bertapa kat wajah, sampai macam-macam skincare hilang jeragat dah cuba tapi tak hilang juga. Entry kali ni kak yanank kongsi skincare power, berkesan matikan jeragat dengan cara selamat. Sebab tu ambil masa paling kurang 3 bulan. Kalau kesan cepat sangat, tak lain tak bukan mesti ada bahan kima penghakis kulit wajah.

Jeragat ni ada akar. Puan-puan kena tahu, nak hilang jeragat dalam masa 2 minggu tu mustahil sangat kalau tanpa penghakis. Jeragat hilang hanya dipermukaan kulit sebab lapisan perlindungan kulit dibuang. Bila stop pakai, kesannya naik lagi banyak tompok jeragat. Mimpi ngeri.

Skincare yang Kak Yana nak cerita ni, lain dari yang lain.

Power. Clinical tested siap ada dermatology tested. Kak Yana akan explain detail dalam entry ni

Kelebihan utama yang buat YOUTH Skincare ni begitu istimewa adalah

  • 100% vegan – dihasilkan dari bahan botanikal terbaik dunia
  • Lulus KKM, lulus ujian klinikal yang ketat
  • Diuji oleh dermatologi
  • Diuji oleh oftalmologi
  • Tidak menyumbatkan liang pori
  • Hipoalergenic

YOUTH SKINCARE diformulasikan bukan hanya berkesan untuk hilang jeragat tapi juga melalui Skin Age Index yang telah dibangunkan, boleh atasi masalah kulit yang berikut

  • kedutan kulit
  • saiz pori besar
  • hiperpigmentasi
  • tona kulit tak sekata
  • kulit kusam
  • kulit yang tak anjal
  • kulit yang kendur
  • parut jerawat berlubang
  • jeragat
  • jerawat

So kalau kalian ada masalah-maslaah kulit seperti senarai kat atas ni, insyaaAllah dengan kualiti kandungan dalam YOUTH boleh selesaikan masalah kalian tu. Yes, testimoni untuk setiap masalah tu sudah berlambak ada. Maknanya, sudah dibuktikan oleh pengguna sendiri.

Paling special, YOUTH ni dibangunkan oleh Saintis setelah 8 tahun kajian. 8 tahun kajian tau, bukan calang-calang. Sebab itu Shaklee berani untuk kelaurkan kenyataan DIJAMIN BERKESAN.

HOTLINE YOUTH : 012-9576172 (http://aziyanaYOUTH.wasap.my)

So meh kita tengok feedback salah seorang customer yang dah pun merangkap ahli Shaklee setelah hampir 3 bulan beliau pakai skincare YOUTH ni

Stressnya tengok muka, sebab jeragat dah mula nak ada

Itu ayat dari my downline, masa awal-awal beliau guna YOUTH. Yeaaah, siapa yang tidak stress kan? Kulit asal licin je, tapi slow-slow tiba2 ada tompok jeragat. Memang bikin murung juga. Hari-hari telek cermin, nampak jeragat tu geram juga kan?

Alhamdulillah pakai YOUTH

3 bulan, beliau bagi feedback tompok jeragat dah mula pudar. Kalau dulu bila telek memang nampak lah. Sekarang kena telek banyak kali mencari bayang-bayang jeragat tu tapi tak jumpa.

Seronok? Tentulah!

Kata beliau, the best skincare ever! Tak guna yang lain dah.

Kalau kalian dah bosan tukar-tukar skincare sebab nak selesaikan masalah jeragat tapi tetap tak selesai? Stop, dan gunalah YOUTH. Kulit kita memerlukan nutrisi, memerlukan perlindungan dan boleh renew cell mati dengan efisien. Semua ni ada dalam YOUTH Skincare.

SET SKINCARE YOUTH

Skincare YOUTH didatangkan dengan 3 set yang utama untuk tujuan keberkesanan yang menyeluruh.

  • Starter Set
  • Renew & Maintain Set
  • Intensive & Treatment Repair Set

Bagi masalah JERAGAT, adalah terbaik untuk mengambil samada Renew & Maintain set atau Intensive & Treatment Repair Set. Kalau nak pantas hapus jeragat, ambil yang Intensive Set.

Kenapa?

Sebab dua set ni mengandungi serum yang 10x lebih cepat dalam renew cells. So sel-sel rosak diganti dengan sel-sel baru 10x lebih cepat. Tambahan bagi set Intensive, ada Radiance C+E yang mengandungi 20% kepekatan vitamin C. Sangat berkesan untuk masalah bintik-bintik hitam jeragat dan parut.

Bagi Intensive Treatment & repair Set, apa yang terkandung adalah

  • Luminious Gel Oil Cleanser
  • Perfecting Skin Toner
  • Age Defence Moisterizer SPF50
  • YOUTH Activating Serum
  • Radiance C+E
  • Advance Renewal Night Cream

Istimewa pembelian Youth, anda akan dapat KEAHLIAN PERCUMA. KOS PENGHANTARAN pun PERCUMA. Siap dapat CASH BACK LAGI tau. Haa beli skincare, dapat pulangan wang. Siapa yang taknak kan?

Untuk kawasan Kuantan, nak tahu detail pasal YOUTH atau nak dapatkan YOUTH skincare secara COD, boleh contact kak Yana. Kak Yana open untuk table talk pasal YOUTH ni. Sesi table talk YOUTH ni, uolls boleh rasa tester YOUTH, dan akan diberi penerangan details lah pasal skincare ni dan pengalaman Kak Yana sendiri menggunakannya

Dah tak sabar nak hapus JERAGAT DEGIL?

Hubungi segera >> HOTLINE YOUTH : 012-9576172 (http://aziyanaYOUTH.wasap.my)

Dan istimewa untuk pelanggan kami yang beli direct YOUTH Skincare dengan kak yana anda akan mendapat keistimewaan berikut

  • Tips exclusive cara pakai YOUTH Skincare – salah pakai tiada result
  • Tips kecantikan kulit yang berkekalan bukan hanya dengan skincare
  • Cara nak tambah keberkesanan penggunaan YOUTH
Hilang Jerawat Dengan 4 Strategi Berkesan, Pasti Jadi