Sebut perkataan KANSER pun dah ngeri. Apalagi kalau alaminya.Kanser Serviks adalah kanser pangkal rahim, boleh sembuh jika dikesan awal. Biasanya kalau ada perubahan pada diri mereka. Sel pangkal rahim yang abnormal boleh menyebabkan Kanser Serviks. Jika wanita alami Kanser Seviks, boleh sembuh ke?

Entry kali ni kak yana nak kongsi satu kisah seorang ibu anak 7 yang disahkan Kanser Serviks selepas beliau alami masalah rahim bengkak. Alhamdulillah sekarang bebas dari Kanser Serviks. Sebelum kak yana kongsi kisah ni lebih lanjut, kak yana anak kongsi sedikit tentang Kanser Serviks ni

Tanda-tanda Kanser Serviks

  • Keputihan abnormal
  • Pendarahan abnormal
  • Haid yang berpanjangan dan keluar darah banyak
  • Tidak selesa ketika membuang air kecil
  • Hilang kawalan pundi kencing
  • Sakit ketika melakukan hubungan
  • Rasa sentiasa letih
  • Sakit di bahagian kaki
  • Sakit di kawasan pelvik
  • Penurunan berat badan dan hilang selera makan

Jadi ini kisah BEBAS KANSER SERVIKS yang kak yana nak kongsi

Alhamdulillah, Terima kasih pada semua yang mendoakan kesihatan Along.

6 bulan Along memendam rasa yang tak mungkin sapa pun boleh faham,
Sejak 1st day Along dapat result sahkan Along positive kanser servic,
Bermacam tanggapan dan andaian berlegar dalam otak ni,

Macam mana cukup ke amalan aku,
Macam mana anak-anak aku,
Macam mana suami aku,
Macam mana hutang-hutang aku,

 

Semua menyesakkan otak dan dada,
Semua orang keep bagi semangat,
Fikir positive,

 

Pak Long hampa rilex ja,
” Untung la sayang Allah dah bagi tanda supaya sayang boleh sentiasa bersedia dari sekarang, tak de mati terkejut tanpa sebab” ayat motivasi sungguhkan dia bagi 😑😑😑

 

Tapi apa pun Along percaya ada hikmah atas apa yang terjadi.

Setelah 6 bulan semalam Along kena menghadap doctor pakar O&G di klinik pakar Hospital Shah Alam untuk procedure ” Calposcopy” untuk kali ke 2.

 

Memang ngeri la Along sampai je klinik terus masuk tandas melebur,
Peel Along turun dari mak kalau ada masalah atau susah hati memang perut automatik memulas,

 

Nurse bagi 2 biji ubat tahan sakit,
terus kena masuk bilik procedure,
Allah, rasa macam nak beranak tengok la segala equipment dalam ni,

 

Nak nagis je rasa sebab takut sangat,
kena salin pakai pakaian disediakan,
baring atas katil yang khas ,

 

Procedure Calposcopy adalah procedure dimana rahim kita dibuka dengan mulut itik dari besi dan dimasukkan camera untuk bahagian yang dijangkiti virus, bila dah jumpa akan disembur sejenis cecair berwarna untuk yang mana cecair ini akan bertindak balas dengan kawasan jangkitan, doctor akan ambik sedikit. sample kawasan tersebut dan diambil dengan cara ketip macam ketip kuku tu 😅 sakit la cuba hampa ketip isi hampa sakit dak?

 

Semalam 3 orang doctor hadir masa procedure Along semalam,
Semua doctor terkejut dan asyik tersenyum je,
“Puan rahim puan cantik, tiada infection dah Alhamdulillah”

 

Ya Allah, nak nagis Along dengar komen-komen doctor semalam,
Hasil doa dari semua Along disahkan BEBAS DARI KANSER SERVIC.

 

Doctor asyik tanya Puan macam mana puan boleh dapat detect kanser servic diperingkat awal ye, sebab kanser servic ni kanser diam, means dan stage akhir baru dapat detect biasanya sebab kanser ni tak sakit. 

 

” Saya sakit doctor, hampir tak dapat nak berjalan, rahim saya membengkak sebelah sebab tu saya datang jugak cek pada pakar dan alhamdulillah dapat detect awal.”😊

Alhamdulillah berkat usaha dan istiqomah amalkan vivix, vit c dan alfafa mengikut cara yang betul diajar dalam Team SuperStarz akhirnya dapat hasil yang positive semalam,
Jangkitan Virus yang menyebabkan KANSER SERVIC Along hilang dan bonusnya Rahim Along look sihat sangat ini bukan Along cakap tau Doctor Pakar sendiri yang komen.

Pesan Along lagi pada wanita di luar sana

Jangan ambik enteng kesihatan diri ye,
Jangan Tunggu sakit baru nak chekup,
Jadikan Pam Smear sebagai rutin checkup every year ye.

VITAMIN UNTUK HAPUSKAN ABNORMAL SEL

Kanser adalah abnormal sel yang merebak dan membiak dengan pantas. Cara untuk halang pembiakan abnormal sel ini adalah dengan mengambil vitamin antioksidan

2 vitamin antioksidan yang diamalkan Along adalah

  • VIVIX
  • Vitamin C

 

Kenapa VIVIX sangat membantu?

VIVIX kaya dengan polyphenols. Polyphenols adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan kuat dan sel anti-penuaan semulajadi. Mellaui banyak kajian, Polyphenol  terbukti memainkan peranan penting untuk mencegah penyakit-penyakit degeneratif. Penyakit degenratif adalah penyakit penyakit yang melibatkan tisu dan kemerosotan fungsi organ. Contohnya kanser dan penyakit kardiovaskular.

Baca juga

6 Kelebihan Utama Vivix Bila Diambil Secara Berterusan

TESTIMONI VIVIX DAN KANSER

MACAM MANA NAK BELI VITAMIN ANTIOKSIDAN UNTUK LAWAN KANSER?

CARA PERTAMA 

Anda boleh terus klik LINK DI BAWAH untuk pembelian secara online. Pihak Shaklee akan terus buat penghantaran product. Tapi jika inginkan penjimatan sebagai ahli, boleh hubungi Kak Yana terlebih dahulu

Pembelian 2 botol VIVIX sudah melayakkan anda untuk jadi ahlis ecara PERCUMA. Hubungi kak yanaterlebih dahulu untuk dapat kelebihan ini

CARA KEDUA

Boleh buat pembayaran terus pada Kak Yana untuk pembelian product dengan menghubungi kak Yana  di talian berikut

011-11548031

http://aziyanashaklee.wasap.my 

CARA KETIGA 

Penghantaran depan rumah atau lokasi pilihan ni sekitar Kuantan, Indera Mahkota, Permatang Badak, Semambu, Kampung Padang

 

Darah Tinggi - Cara Nak Turunkan Bacaan Elak Bergantung Ubat Selamanya
Tona Kulit Tak Sekata. Ini Penawarnya