Kulit hitam legam berubah jadi putih gebu. Cara pantas nak kesan macam ni biasanya dengan tepek krim mercury. Tak kurang juga yang ada hydroquinone. Sebab tu ada produk putih kulit cepat dan pantas seawal 3 4 hari. Memang cepat putih kulit guna produk macam ni sebab kesan mercuri.

Product putih kulit yang ada merkuri boleh bagi kesan jangka panjang berikut

  • gangguan kerosakan pada otak
  • rasa gelisah dan gugup
  • kerosakan pada hati dan buah pinggang
  • kalau ibu hamil, boleh menyebabkan kecacatan pada bayi, melambatkan pertumbuahn dan boleh berlaku keguguran
  • penyebab kanser kulit
  • iritasi dan kegatalan pada kulit
  • bila berhenti, timbul jerawat dan jeragat yang kronik

HENTIKAN RISIKO KULIT ROSAK DENGAN PRODUCT MURAH

kalau nak tengok list product pemutih kulit yang memang DISENARAI HITAM oleh KKM boleh rujuk DI SINI Kaji dulu sebelum beli.

Nak elakkan kesihatan terganggu seperti timbul penyakit cyst, endo, fibroid dan kanser belajarlah untuk mula menggunakan prodcut organik dan semulajadi. Kita bukan nak cantik sekejap lepas tu merana kulit rosak, merana pula kesihatan terganggu.

Apa product yang selamat tapi berkesan?

YOUTH SKINCARE 100% VEGAN – SKINCARE PALING SELAMAT

Shaklee sudah keluarkan product skincare terbaru yang mempunyai ciri-ciri berikut

  • 100% vegan – dihasilkan dari bahan botanikal terbaik dunia
  • Lulus KKM, lulus ujian klinikal yang ketat
  • Diuji oleh dermatologi
  • Diuji oleh oftalmologi
  • Tidak menyumbatkan liang pori
  • Hipoalergenic

YOUTH SKINCARE diformulasikan bukan hanya berkesan untuk cerahkan kulit tapi juga boleh atasi masalah kulit yang berikut

  • kedutan kulit
  • saiz pori besar
  • hiperpigmentasi
  • tona kulit tak sekata
  • kulit kusam
  • kulit yang tak anjal
  • kulit yang kendur
  • parut jerawat berlubang
  • jeragat
  • jerawat

Tonton video ini untuk mengetahui apa bahan-bahan YOUTH Skincare yang memberi kesan putih dengan selamat

Baca ini juga

YOUTH SKINCARE : Harga dan Testimoni Pengguna

Nak miliki YOUTH SKincare untuk cerahkan kulit seperti cik adik manis kita ni?

MIliki kulit cerah tanpa rosakkan kulit malah suburkan kulit dengan vitamin, hubungi segera talian  HOTLINE YOUTH : 012-9576172 (http://aziyanaYOUTH.wasap.my)

Dan istimewa untuk pelanggan kami yang beli direct YOUTH Skincare dengan kami anda akan mendapat keistimewaan berikut

  • Tips exclusive cara pakai YOUTH Skincare – salah pakai tiada result
  • Tips kecantikan kulit yang berkekalan bukan hanya dengan skincare
  • Cara nak tambah keberkesanan penggunaan YOUTH

Bagi yang nak dapatkan YOUTH Skincare, bertindak segera sebab stok memang menjadi rebutan ramai. Boleh habis 500 set dalam masa 3 jam sahaja.

Hubungi segera >> HOTLINE YOUTH : 011-11548031 (http://aziyanaYOUTH.wasap.my)

Cara Hilangkan Sunburn Bagi Orang Kuat Main Sukan
YOUTH SKINCARE : Harga dan Testimoni Pengguna