Kat Malaysia pasaran skincare memang sangat meluas, banyak permintaan. Tapi nak cari skincare semulajadi yang betul-betul semulajadi memang boleh bilang dengan jari. Almaklum, ada yang declare skincare semulajadi tapi belek label ada paraben, tengok kaler skincare macam krim timbang kilo, coklat ada pink ada. Aihh yang tertipu memang kesian lah. Sebenarnya ada skincare semulajadi yang 100% vegan di Malaysia ni.

Bab skincare memang tak boleh sembarang beli. Sebab salah beli binasa kulit. Jerawat lah, jeragat lah. Nak buat proses penyembuhan dan repair kulit rosak tu memang makan masa. So hati-hati

 Tonton video ni untuk Skincare Semulajadi Paling Selamat di Malaysia

YOUTH Skincare dari Shaklee adalah skincare semulajadi 100% vegan paling selamat di Malaysia yang patut anda pilih sebab skincare ni sebelum dihasilkan, telah dibuat ujian selama 8 tahun. Kebanyak skincare dari kilang OEM tiada R&D.

100% vegan bermaksud hanya bahan botanical sahaja yang digunakan untuk menghasilkan YOUTH. 4 bahan botanical terbaik yang dipilih berdasarkan kajian adalah

  1. Muscadine Grape
  2. Lotus Japonicus
  3. Ekstrak Apple Stem Cell
  4. Ekstrak Schisandra Chinensis atau Five-Flavour Berry

Kelebihan skincare YOUTH:

  • YOUTH diformulasikan sesuai untuk semua jenis kulit (kering, berminyak, kombinasi)

  • Meningkatkan pembaharuan sel (penting untuk licinkan parut berlubang) 10x lebih berkesan dan lebih power

  • Penggunaan YOUTH yang berterusan memberikan kesan 10 tahun lebih muda (diuji secara klinikal)

  • YOUTH 100% vegan dan bebas dari 1500 bahan terlarang

  • Mengandungi vitamin yang menyuburkan sel kulit

  • Lulus KKM, lulus ujian klinikal

  • Diuji oleh dermatologi

  • Diuji oleh oftalmologi

  • Tidak menyumbatkan liang pori

  • Hipoalergenic

Baca juga

Tips Pilih Skincare Terbaik Untuk Masalah Kulit Jeragat

Kak yana pun pakai Skincare Youth ni. Hasil skin analysis, pori memang halus bagi kategori umur kak yana (30an). Kesannya rasa lembut pada kulit. Memang best lepas pakai especially lepas cuci muka sebab pencucinya soap free jadi tidak menegangkan kulit apalagi menipiskan kulit.

Bagaimana nak dapatkan YOUTH Skincare?

Boleh hubungi kak yana di talian berikut

011-11548031 (http://aziyanaYOUTH.wasap.my)

Kak yana akan guide cara penggunaan YOUTH yang betul, dengan tips kecantikan kulit melalui penjagaan wajah dan pemakanan. Be beauty with me.

Nak kulit cantik bebas jerawat, bebas jeragat dan tampak 10 tahun lebih muda? Guna yang semulajadi dan YOUTH adalah revolusi skincare semulajadi yang diuji secara klinikal , terbaik di Malaysia.

Skincare Untuk Kulit Kering: Rutin Penjagaan Siang dan Malam
Skincare Hilang Parut jerawat Berlubang Berkesan