Puas dah pakai skincare macam-macam tapi pori kulit duk besar lagu tu jugak. kalau letak kulit limau kat sebelah, macam nak sama dah. Macam-macam tepek tapi tak mau juga nak kecik pori wajah tu.

Liang pori wajah besar memang nampak kulit kasar. Bila kulit kasar, nampak lebih berusia dari umur sebenar. Tak seronok kan?

Jadi nak pakai skincare apa ni yang sesuai? Kak yana nak share ni skincare yang sangat bagus untuk masalah liang pori wajah besar ni. Kak yana ada masalah ni juga sebenarnya. Especially dekat pipi yang sebelah hidung tu, memang nampak ketara tau.

Skincare apa tu?

Haaa ini dia..

Skincare ni special sebab apa tau?

  • 100% vegan, maksudnya tiada sumber haiwan
  • hipoalergenic
  • non comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori).
  • 100% pengguna yang guna YOUTH menunjukkan perubahan ketara pada kulit di mana ujian klinikal kulit mereka kelihatan lebih muda. 2/3 dari mereka menunjukkan perubahan lebih awet muda selama sedekad (10 tahun lebih muda)
  • dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf dunia
  • bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya dan bahan-bahan yang boleh menimbulkan persoalan mereka yang mementingkan product semulajadi.

dan yang PALING BEST adalah ianya 100% berkesan tanpa kompromi. Tanpa kompromi tau. bermaksud memang kompem berkesan. Dan kak yana pun memang pakai skincare ni. Sangat sayang dah dengan skincare ni. Lepas hampir sebulan pakai dah mula nampak perubahan dari segi liang pori yang kecil.

Baca juga >> Kelebihan Skincare YOUTH berbanding skincare lain di pasaran. 

Konsisten pakai setiap hari setiap malam, memang nampak kesan pengecilan liang pori tu. Bukan itu sahaja YOUTH juga sangat bagus untuk masalah

  • Jeragat kronik
  • Jerawat
  • Kulit kusam
  • Kulit berparut terutama parut berlubang
  • Kulit kedut

Nak kecilkan liang pori?

Nak miliki kulit yang licin? YOUTH IS HOPE. Dengan keberkesanan yang tak dapat disangkal, penggunaan YOUTH yang berterusan dengan vitamin yang sesuai, masalah proti besar dijamin setel. Kak yana memang berani bagi jaminan sebab pori wajah kak yana pun dah makin mengecil. Suka amat.

Jadi bagaimana nak dapatkan Skincare YOUTH? Boleh hubungi kak yana di talian berikut. Istimewa pembelian YOUTH, korang akan dapat FREE Membership tau. Free postage juga dan cash back. Untuk bulan ni, ada promosi lagi. Pembelian FULL SET dapat free radiance C+E

Bagaimana nak dapatkan DAPATKAN YOUTH?

Boleh Whats app ‘ Nak youth  ‘ ke no 011-11548031 (klik link ini untuk lebih pantas http://aziyanashaklee.wasap.my)

Kak Yana akan guide cara detox dengan Shaklee dan cara guna YOUTH untuk kulit yang lebih glowing

Untuk COD :

Indera Mahkota, Semambu, Air Putih, Permatang Badak, Bukit Rangin, KOTASAS, UIA, Kuantan, Kampung Padang, Taman Impian

Setiap pembelian dengan Kak Yana layak menerima
  • Konsultasi Percuma Secara Berterusan
  • Jadual pengambilan vitamin yang berkesan
  • Tips Kesihatan Exclusive

BERMINAT NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE BERSAMA KAMI DENGAN MODAL RENDAH? KLIK LINK INI

5 Perkara Menakutkan Yang Terjadi Apabila Tidak Memakai Krim SPF
Cara Dapat Kulit Cantik Tanpa Makeup