Orang kata nak berhenti rokok ni payah. Kalau betul-betul tak ada keinginan, lagi bertambah payah. Tapi kak Yana dah jumpa ramai yang berjaya berhenti rokok walaupun tiada keinginan nak berhenti. Jadi tak lah sesukar mana kan? Ada orang takut nak cuba untuk berhenti rokok sebab takut pada Kesan Withdrawal selepas berhenti. Jangan risau, ada cara nak menguruskannya. Rujuk ENTRY ini. Ada pula, bimbang berat badan naik lepas berhenti. Nak pula, kalau muka hensem. Habis la kemachoan. Ceh. Tak apa, itu juga boleh diurus. Rujuk ENTRY ini untuk tahu caranya.

Entry kali ini kak yana nak kongsi kisah kejayaan mereka yang dah berjaya berhenti rokok selamanya.

Kisah kejayaan yang pertama dah pun kak yana share DI SINI.

Ini kisah kejayaan yang kedua.

Nama saya Nasiruddin Sulong (51th), seorang suami dan bapak 6 org anak.

Disini saya ingin kongsikan pengalaman saya mengamalkan produk Shaklee yaitu VIVIX.

Saya seorang perokok tegar, awal saya merokok pada usia belasan tahun, hampir 30th lebih saya bergaul dengan nikotin…bayangkan 1 hari saya boleh habiskan 2 bungkus rokok Marlboro Light bahkan lebih…dah berapa banyak pembaziran yg saya lakukan dan juga merosakkan diri secara perlahan2 huhuhu sedihnya kalau ingat itu…

Dalam hati ada niat nak berhenti merokok tetapi selalunya gagal, kegagalan itu saya sendiri tak tau pasal apa hehee…Sampai pada satu masa anak sedara saya perkenalkan Shaklee. 5 September 2013 saya mulai mengkonsumsi VIVIX.. awalnya hanya untuk menjaga kesehatan aja & tidak ada maksud untuk berhenti merokok…saya minum 1 sdt setiap mlm sebelum tidur…

Rasa Rokok Sudah Mula Hambar

Minggu pertama takde apa2 kesan hanya saja badan lebih bertenaga, masuk minggu kedua mulailah perasaan berkecamuk ada apa gerangan…kenapa dengan aku ni…kenapa rokok ni tak abis lagi dah 3hr dah ni…rasanya pun dah mulai hambar…setiap pagi biasanya aku minum nescafe tetapi sejak kebelakangan ini kenapa rasa nescafe ni pun jadi lain macam…mulai dari situ lah saya pun bulatkan tekad untuk berhenti merokok…niat sudah kuat nak berhenti dan semangat pun kena kuat juga…

Banyak ujian yang saya lalui dari kawan2 yang asik cakap “halah kejap je tu nanti jg sambung merokok lg hehehe” tetapi saya kuat kan diri dan mental saya untuk buktikan kalau saya boleh berhenti (lagi pun saya dah puas dah merokok hehehe)…Ada doktor kata kalau nak berhenti merokok harus slow-slow tak boleh terus berhenti kerana nanti akan ada simptom2 setelah berhenti merokok ni seperti sakit kepala, selesma, batuk2 dan byk lg…tapi Alhamdulillah saya tak ada simptom2 itu kemungkinan dikarena VIVIX telah back up saya untuk tidak merasakan simptom2 tersebut…

Saya amalkan VIVIX selama 1bulan 15hari (1botol VIVIX je) setelah VIVIX habis saya makan VITALEA dan bila vitalea habis saya masih tetap minum lg tetapi tak selalu minum bila sang isteri tercinta ingatkan baru lah saya minum, Alhamdulillah dah 2thn saya berhenti merokok…sekarang ni saya just makan VITA-C sehari 1 biji je…

Demikianlah perkongsian saya bersama produk Shaklee “VIVIX”, semoga pengalaman saya ini boleh membantu anda-anda yang ingin berhenti merokok dan untuk jadi lebih sehat dan bertenaga…

Terima Kasih Shaklee

Mudah bukan nak berhenti rokok? Dengan VIVIX, insyaaAllah segalnya mudah.

VIVIX adalah ubat hilang ketagih rokok yang paling berkesan kat Malaysia ni .

VIVIX bertindak dari peringkat DNA. Ia bukan sahaja melindungi sel dari rosak tapi juga baikpulih sel rosak. Lagi lambat cuba VIVIX, lagi lambat VIVIX nak tolong repair. Minum VIVIX, maknanya kerosakan sel dipelihara dari toksik nikotin.  Pengaruh dan keinginan terhadap nikotin akan hilang dan radikal bebas yang terhasil akibat pengambilan nikotin akan ditentang oleh antioksidan power VIVIX

Lihat >> 4 Kandungan Utama VIVIX YAng Beri Kualiti Terbaik

Bagaimana nak dapatkan VIVIX HARGA PROMOSI?

Boleh Whats app ‘ Nak VIVIX PROMOSI ‘ ke no 012 9576172 (klik link ini untuk lebih pantas http://aziyanashaklee.wasap.my)

Kak Yana akan guide cara makan yang berkesan untuk dapat kesan maksima dengan VIVIX
Untuk COD :

Indera Mahkota, Semambu, Air Putih, Permatang Badak, Bukit Rangin, KOTASAS, UIA, Kuantan, Kampung Padang, Taman Impian

Setiap pembelian dengan Kak Yana layak menerima
  • Konsultasi Percuma Secara Berterusan
  • Jadual pengambilan vitamin yang berkesan
  • Tips Kesihatan Exclusive

BERMINAT NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE BERSAMA KAMI DENGAN MODAL RENDAH? KLIK LINK INI 

Berhenti Rokok - Cara Nak Hentikan Ketagihan Nikotin Dengan Mudah
Cara Elak Berat Badan Naik Lepas Berhenti Rokok