Tonik Antipenuaan : Boleh Ke Penuaan Dilambatkan?

Bila umur semakin meningkat, akan ada perubahan dalam diri kita. Dah mula makin tak ingat, garis-garis kedut dah muncul, otot-otot pun dah tak kuat. Untuk entry ni kak yana nak share pasal Aging. Aging atau penuaan, apa maksudnya? Macam mana penuaan berlaku. Boleh ke...
4 Sebab Untung Miliki VIVIX Ketika Promosi

4 Sebab Untung Miliki VIVIX Ketika Promosi

Disember 2017, tetiba Shaklee umum promosi product top selling, apa lagi kalau bukan VIVIX. Bagi penggemar VIVIX, memang inilah masa yang meloncat kegembiraan, masa yang ditunggu-tunggu untuk borong Vivix lebih sebab penjimatan yang banyak. Apa untungnya miliki VIVIX...