Pencuci Muka Organic Untuk Semua Jenis Kulit
|

Pencuci Muka Organic Untuk Semua Jenis Kulit

Sekarang ni banyak sangat kan pencuci muka di pasaran. Nak cari pencuci muka organic yang selamat dan semulajadi? Nak pencuci muka untuk semua jenis kulit, berkesan untuk hilangkan kekotoran? Kak yana nak kongsi dalam video ini pencuci muka yang kak yana guna, dan dapat review yang sangat best dari semua pengguna. Yang penting 100% vegan,…

5 Tips Semulajadi Rawat Jeragat. Cuba, Pasti Hilang.
| |

5 Tips Semulajadi Rawat Jeragat. Cuba, Pasti Hilang.

Ramai orang yang ada masalah jeragat terus nak cari skincare yang cepat hilang. Kalau cari SKINCARE SEMULAJADI tak ape lah tapi ramai yang tertipu, terbeli skincare yang bahan kimia tinggi. Akibatnya jeragat makin kronik. 5 Tips yang kak yana akan kongsi secara detail adalah Hadkan pendedahan matahari dan gunakan pelindung matahari. Makan makanan yang bersifat…

Kulit Kusam Semasa Hamil: Bagaimana Nak Kekal Glowing
|

Kulit Kusam Semasa Hamil: Bagaimana Nak Kekal Glowing

Kadangkala, nak jadi ibu ni ada macam-macam perkara yang tak jangka berlaku pun akan berlaku. Contohnya masa sebelum hamil, seketul jerawat pun tak pernah muncul kat muka. Bila hamil, ehhh tiba-tiba pula dia muncul. Kadang tu bukan setakat fizikal berubah, tapi juga emosi. Sepanjang 9 bulan ni adalah tempoh perubahan hormon, food craving, perubahan badan…

Product Collagen Terbaik Malaysia dan Berkesan
| |

Product Collagen Terbaik Malaysia dan Berkesan

Orang yang nak kulit cantik, pasti akan cari kolagen. Kenapa kolagen? Sebab umum tahu, kolagen ni akan tegangkan kulit, licinkan kulit, bagi keanjalan dan juga rawat masalah kulit seperti parut dan kulit kusam. Masalahnya memang banyak sangat product kolagen kat pasaran. Tak tahu nak pilih yang mana satu. Mana kolagen terbaik di pasaran? Bukan sahaja…

Hilang Jeragat Dengan Skincare Organic, Berkesan dan Selamat
|

Hilang Jeragat Dengan Skincare Organic, Berkesan dan Selamat

Ada masalah jeragat? Nak hilang jeragat? Kecewa dengan skincare yang lain yang hanya menjanjikan jeragat hilang tapi rupanya ada bahan terlarang? Atau kecewa kulit rosak sebab pakai skincare hilang jeragat yang ada bahan chemical berbahaya. Kenapa jeragat susah hilang? Untuk jeragat, kena faham kenapa jeragat terjadi, lapisan kulit mana yang mula munculnya jeragat dan cara…

5 Cara COQ10 Cantikkan Kulit. Rugi Yang Abaikannya
| |

5 Cara COQ10 Cantikkan Kulit. Rugi Yang Abaikannya

Nak kulit cantik tapi tak tahu nutrisi yang betul untuk kulit cantik? Ada satu nutrisi penting untuk kulit yang ramai tak tahu iaitu Coq10. Macam mana coq10 boleh cantikkan kulit? COQ10 atau nama penuhnya Coenzyme Q 10 memainkan peranan penting dalam penyampaian tenaga selular. Ia juga mempunyai kesan antioksidan yang kuat.¬†Malangnya,¬†bila kita menua pengeluaran CoQ10…