Bebel Sihat Kak  Yana

Selamat Datang Ke Blog Saya Nurul Aziyana

Krim Malam Organic Bina Kolagen dan Elastin Bila Tidur

Kita tidur, tapi sel kulit aktif bekerja untuk bila kolagen dan elastin. Bagun pagi kulit lembut, lembap dan tegang. Bila sentuh je, waaah gembira rasa. Itulah hasilnya kalau pakai krim malam YOUTH SKINCARE. Nak tahu kenapa krim malam ni lain dari yang lain? Kenapa...

Pencuci Muka Organic Untuk Semua Jenis Kulit

Sekarang ni banyak sangat kan pencuci muka di pasaran. Nak cari pencuci muka organic yang selamat dan semulajadi? Nak pencuci muka untuk semua jenis kulit, berkesan untuk hilangkan kekotoran? Kak yana nak kongsi dalam video ini pencuci muka yang kak yana guna, dan...

5 Tips Semulajadi Rawat Jeragat. Cuba, Pasti Hilang.

Ramai orang yang ada masalah jeragat terus nak cari skincare yang cepat hilang. Kalau cari SKINCARE SEMULAJADI tak ape lah tapi ramai yang tertipu, terbeli skincare yang bahan kimia tinggi. Akibatnya jeragat makin kronik. 5 Tips yang kak yana akan kongsi secara detail...

Kulit Kusam Semasa Hamil: Bagaimana Nak Kekal Glowing

Kadangkala, nak jadi ibu ni ada macam-macam perkara yang tak jangka berlaku pun akan berlaku. Contohnya masa sebelum hamil, seketul jerawat pun tak pernah muncul kat muka. Bila hamil, ehhh tiba-tiba pula dia muncul. Kadang tu bukan setakat fizikal berubah, tapi juga...

Tips Elak Jerawat Naik Di Wajah Yang Ramai Tak Tahu

Nak wajah bebas dari jerawat? Dah bosan dengan masalah jerawat yang asyik muncul kat wajah? Hilang satu, ganti pula jerawat yang baru. Tak sudah-sudah. Bergilir-gilir pula membiak kat muka. Stress, tension muka penuh jerawat. Ada satu tips, yang mungkin anda tak...

Rawat Muka Akibat Salah Pakai Product

Banyak sangat product untuk kulit cantik kat Malaysia ni kan. Malangnya ada yang jadi mangsa salah pakai product. Kulit muka rosak. Ada yang naik jerawat macam menggila, ada yang kulit kering menggelupas dan ada juga yang alami keradangan. Nak rawat kulit rosak? Nak...

Hubungi Saya

Untuk sebarang pertanyaan dan pesanan segera

Nurul Aziyana
FB : Nurul Aziyana
COD : Indera Mahkota, Bukit Ragin, Permatang Badak, Taman Impian, Semambu & Bandar Kuantan

Call/Whatsapp

6012-9576172

9 + 10 =