Pengedar Shaklee Kuantan Ready Stock

Produk Shaklee boleh didapati dengan mudah di Kuantan walaupun tiada branch Shaklee di Kuantan. Saya adalah pengedar shaklee Kuantan yang sah. Jika pelanggan yang ingin beli produk Shaklee secara COD di Kuantan juga lebih mudah.

Pengalaman Bersama Shaklee Sejak 2012

Alhamdulillah saya bersama dengan produk Shaklee ni sejak 2012, hingga sekarang. Jika ingin buat pembelian product, anda boleh dapatkan consultation dari saya.

InsyaaAllah dengan pengalaman yang ada, saya boleh bantu untuk cadangkan produk yang berkesan untuk solusi kesihatan dan kecantikan anda.

Sepanjang menjalankan perniagaan Shaklee, saya banyak dapat training dari mereka yang bertauliah dalam bidang kesihatan seperti doktor pakar, saintis dan nutritionist.

product Top Selling : VIVIX

Alhamdulillah telah ramai yang saya boleh bantu untuk upgrade kesihatan mereka kepada yang lebih baik. Demand kepada produk juga tinggi setiap bulan. Pendek kata tak pernah putus hingga ke hari ini.

Boleh baca juga 8 Sebab Shaklee Supplement Terbaik Malaysia Anda akan tahu kenapa vitamin Shaklee hot demand.

Keistimewaan pembelian product Shaklee melalui saya di Kuantan adalah

  • Consultation secara PERCUMA dengan tip-tips tambahan dengan product Shaklee 
  • Waktu fleksible untuk pertanyaan product setiap hari 
  • Product adalah READY STOCK (kecuali jika tiba-tiba permintaan tinggi..selalu juga berlaku terutama Vitamin C, Ostenutrix, ESP tapi jangan risau anda pasti boleh mendapatkannya)
  • Tidak perlu membayar cas penghantaran, boleh hantar mengikut kesesuaian tempat yang anda setuju. 

Bagaiman Nak Jadi Ahli Shaklee

Ada 2 cara nak daftar ahli Shaklee

1. Bayar yuran RM35 dan layak jadi ahli tanpa pembelian. Murah betul kan yuran keahlian

2. Tidak perlu bayar yuran keahlian, dengan pembelian product. Biasanya setiap bulan Shaklee akan buat promosi free keahlian dengan pembelian product. Contohnya bulan ini Shaklee offer ESP& VItamin C dengan harga RM99 dan jadi ahli secara PERCUMA. Untung sangat kan?

Kelebihan Jadi Ahli/Pengedar Shaklee

Sudah tentu banyak kelebihannya. Kalau tidak, kak yana takde lah jadi pengedar dah lebih 11 tahun kan?

  • Layak untuk nikmati harga ahli yang jauh bezanya dengan harga retail 
  • Layak untuk dapat promosi pembelian setiap bulan dari pihak shaklee. Ohsam sangat yang ini 
  • Layak untuk kejar FREE TRIP Shaklee ke region atau international atau kedua-duanya sekali 
  • Layak untuk dapat car bonus yang dibayar setiap bulan 
  • Layak untuk cash bonus hasil dari jualan/belian walaupun belian makan sendiri setiap bulan. 3 angka? 4 angka? 5 angka? Anda tentukan 
  • Layak untuk dapat insentif tambahan dari pihak Shaklee 
  • Layak untuk dapat reward dari kak yana kalau anda boleh hit target
  • dan pelbagai lagi kelebihan yang anda akan explore dan alami sendiri tak kira dari segi pembangunan diri, rohani, sihat dan cantik metal fizikal. Inikan bidang kecantikan dan kesihatan šŸ™‚ 

Bagaimana nak melayakkan diri untuk dapat semua tu? 

Anda akan diberi bimbingan secara online di group whatsapp, telegram, fb live, offline, coaching one to one,seminar dan kelas semuanya tersedia. Yang tinggal adalah 100% komitment yang mana ianya adalah dari anda sendiri.

Cara Nak Order Produk Shaklee

Dah decide nak beli produk Shaklee, anda boleh hubungi saya di talian berikut

012-9576172 (Aziyana) atau tekan link ini https://wasap.my/60129576172/codshakleekuantan

COD Area:

Kuantan | Indera Mahkota | Semambu | Kotasas | Balok | Beserah

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge