Bila jerawat dah hilang, ada masalah lain pula iaitu parut tak hilang. Parut pula jenis yang berlubang macam kawah bulan. Geram kan? Terpaksa tepek foundation kasik tak nampak sangat lubangnya. Kalau anda salah seorang yang hadapi masalah parut jerawat berlubang ni, anda tak keseorangan. Memang ramai yang ada masalah parut jerawat berlubang ni. Dah puas pakai macam-macam skincare? Tapi tak juga nak licin.

Pencarian anda stop di sini. Sebab kak yana nak tolong selesaikan masalah negara kalian tu. Penampilan akan berubah bila parut jerawat berlubang tu dah makin licin. Suka kan? Nak macam tu? baca sampai habis entry ini dan anda akan temui jawapan yang dicari-cari.

Ada yang licin dalam masa 13 hari

Ada yang licin dalam masa 25 hari

Ada pula yang licin dalam masa 23 hari

Waaah agak cepat kan? Dijamin selamat ke? Semua ni kak yana hurai dalam entry kali ni ya.

Skincare Hilang Parut Berlubang

Inilah skincare yang dicari-cari untuk hilangkan masalah parut berlubang. Tak kira lah dalam mana pun lubangnya, boleh dirawat dengan skincare ni tau. Nak lagi cepat kesannya boleh juga rawat dari dalam dengan pengambilan vitamin. Apa keistimewaa skincare ni?

  • YOUTH diformulasikan sesuai untuk semua jenis kulit (kering, berminyak, kombinasi)

  • Meningkatkan pembaharuan sel (penting untuk licinkan parut berlubang) 10x lebih berkesan dan lebih power

  • Penggunaan YOUTH yang berterusan memberikan kesan 10 tahun lebih muda (diuji secara klinikal)

  • YOUTH 100% vegan dan bebas dari 1500 bahan terlarang

  • Kesan boleh dirasa seawal 7 hari.

  • Mengandungi vitamin yang menyuburkan sel kulit

  • Lulus KKM, lulus ujian klinikal

  • Diuji oleh dermatologi
  • Diuji oleh oftalmologi
  • Tidak menyumbatkan liang pori
  • Hipoalergenic

Apa kandungan YOUTH Skincare?

YOUTH bebas paraben, bebas dari 1500 bahan terlarang yang tak patut ada dalam skincare tau. 100% semulajadi dan langsung tiada bahan terlarang. Sebab tu dipanggil 100% vegan. Setiap bahan dipilih dengan sangat teliti dan diuji secara clinical untuk dapat kesan yang optimum. Selama 8 tahun ambil masa untuk hasilkan skincare ni tau bukan waktu yang singkat semata-mata untuk dpatkan hasil yang pantas tapi selamat.

Bila parut berlubang, ada banyak sel-sel kulit yang dah rosak dan tidak cukup nutrisi. Collagen kulit pun sudah rosak. jadi keadaan-keadaan ini perlu diperbaiki supaya sel-sel kulit boleh kembali renew dan menjalankan fungsinya dengan baik.

Jadi bila kadar pembaharuan sel cepat, parut-parut berlubang tu akan dirawat dengan lebih baik. Vitamin antioksidan yang ada dalam YOUTH akan bantu untuk atasi masalah radikal bebas yang boleh merosakkan lagi sel-sel kulit dan melambatkan pembaharuan sel.

Selain masalah paru jerawat berlubang, skincare ni juga telah diuji secara klinikal boleh atasi masalah berikut

  • kedutan kulit
  • saiz pori
  • hiperpigmentasi
  • tona kulit tak sekata
  • kulit kusam
  • kulit yang tak anjal
  • kulit yang kendur

Kesimpulannya, 7 kelebihan utama yang diperolehi dari skincare YOUTH yang mana merangkumi keseluruhan penjagaan kulit yang komprehensif adalah

  1. melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin
  2. mengaktifkan protin YOUTH yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin
  3. mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel  kulit untuk kulit lebih awet muda
  4. mengekalkan dan memperbaiki tisu kulit supaya kelihatan lebih berseri
  5. melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit
  6. menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan dengan vitamin  semulajadi
  7. memberi nutrien anti oksida dan vitamin penting untuk halang radikal bebas yang rosakkan kulit dan galkkan tumbesaran sel sihat.

Testimoni Hilang Parut Jerawat Berlubang

 

Dapatkan YOUTH dari kak yana, Youth beauty Consultant. Setiap pembelian akan diajar cara macam mana nak guna, tips2 yang buat pemakaian dapat kesan lebih baik dan lebih cepat.

Nak hilang parut ejrawat berlubang sebab dah bosan dan malu tengok parut kat muka?Nak kulit cerah rata tanpa ada tompok hitam?

Boleh direct hubungi kak yana. pembelian YOUTH akan melayakkan anda untuk dapat FREE MEMBERSHIP. Kak yana buat anda untung berganda siap ada cash bonus lagi tau.
Whats app ke no 012 9576172 (klik link ini untuk lebih pantas http://aziyanashaklee.wasap.my)

“YOUTH IS HOPE”

Skincare Semulajadi 100%Vegan Terbaik Di Malaysia
Pencuci Muka Terbaik Pasaran - Fungsi 3 Dalam 1