Nak cari pencuci muka terbaik pasaran? Dah puas cuba macam-macam pencuci  muka tapi tak sesuai? Nak cari yang jaminan selamat, jaminan berkesan dan sesuai untuk semua jenis kulit tak kira kering ke or berminyak atau kulit kombinasi?

Dalam video ini ada jawapannya

Boleh cuci, boleh bertindak macam scrub dan juga boleh melindungi kulit. Itulah fungsi pencuci muka terbaik di pasaran iaitu Luminious Gel Oil Cleanser dari rangkaian YOUTH.

Kenapa pencuci ni berbeza dari pencuci muka yang ada di pasaran?

Ini sebabnya

  • 100% vegan maknanya bahan-bahan dari 100% semulajadi
  • Diuji secara klinikal berkesan
  • Meremajakan kulit 10 tahun lebih muda
  • Bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya yang merosakkan kulit
  • Mengandungi vitamin yang dipaten untuk memberikan nutrisi kepada sel kulit
  • Melindungi sel kulit dari rosak akibat tindakan radikal bebas
  • Soap free – bagus untuk mereka yang ada masalah kulit kering
  • pH yang seimbang
  • Mengandungi algae untuk menghaluskan kulit

Selamat ke tidak pakai Skincare Youth?

Of coz jaminan selamat 100% dikeluarkan syarikat dengna bukti dari ujian klinikal. Penghasilan YOUTH memakan masa 8 tahun tau bagi memastikan ianya adalah skincare terbaik dunia. YOUTH bukan sekadar organic tapi Beyond Organic.

Baca juga :

Liang Pori Wajah Besar. Ini Cara Untuk Kecilkannya

Untuk kesan yang lebih bagus dan lebih baik secara menyeluruh, penggunaan pencuci muka Luminious Gel Oil Cleanser perlu diguna bersama dengan toner, moisterizer, serum dan krim malam.

Kesan penggunaan 1 set adalah lebih menyeluruh dan cepat kerana jaminan 100 perubahan kulit dapat dilihat dengan jelas apabila penggunaan 1 set.

Testimoni Penggunaan 1 set Youth

Mereka dah guna youth dan guna semua product dari rangkaian YOUTH. Kesan lebih best dan lebih pantas

Amcam?

Syiok gile kan skincare YOUTH ni. Berkesan dengan cepat tapi dalam masa yang sama paling selamat

Dapatkan YOUTH dari kak yana, Youth beauty Consultant. Setiap pembelian akan diajar cara macam mana nak guna, tips2 yang buat pemakaian dapat kesan lebih baik dan lebih cepat.

Nak hilang masalah kulit kusam, jerawat dan jeragat?

Boleh direct hubungi kak yana. pembelian YOUTH akan melayakkan anda untuk dapat FREE MEMBERSHIP. Kak yana buat anda untung berganda siap ada cash bonus lagi tau.
Whats app ke no 012 9576172 (klik link ini untuk lebih pantas http://aziyanashaklee.wasap.my)
Kak Yana, suka tengok anda cantik.
Skincare Hilang Parut jerawat Berlubang Berkesan
Tips Pilih Skincare Terbaik Untuk Masalah Kulit Jeragat