Nak licinkan parut berlubang ni bukan senang tau. Bila parut berlubang, maknanya kulit dah rosak. Kena repair banyak. Nak tepek tomato la timun memang boleh kalau pilih kaedah paling selamat untuk rawat parut berlubang ni, tapi selama mana nak tepek untuk dapat result? Last-last giveup, kulit tak juga licin.

Nak cover wajah dengan foundation, tetap juga kita naked face kan bila kat rumah. Takkan 24jam pakai foundation. Haru macam tu. Ataupun dah macam-macam product guna tapi tak jalan juga.

Nak kak yana tunjuk cara penyelesaian yang pasti jadi, parut berlubang pasti licin, tak perlu tunggu tempoh yang lama dan yang paling penting 100% jaminan selamat. Ini bukan krim timbang kilo. Ini world class punya kaedah, yang disokong oleh kajian klinikal.

Sebelum tu nak jamu dulu lah bukti keberkesanan dalam masa singkat

Ada nampak perubahan?

Testimoni 1, dalam masa 13 hari manakala testimoni 2 dalam masa 20 hari. Pantas kan? Macam mana boleh sepantas ini? Itulah keistimewaan bahan botanical yang diperkasakan dengan sains.

Product apa yang mereka pakai? Ini dia

YOUTH Skincare yang diformulasikan dengan 100% bahan botanical, diuji secara klinikal berkesan tanpa kompromi dan mengubah wajah sedekad lebih muda.

Apa kelebihan Skincare YOUTH ?

Tonton video ini

Macam mana Skincare Youth ni boleh memberikan kesan cepat tapi 100% selamat?

Ada 5 bahan botanical yang membantu merawat kulit di peringkat sel.

  1. Muscodine Grape – lindungi dan perbaiki DNA sel
  2. Lotus Japonicus – aktifkan protin Youth untuk generate sell bagi menghasilkan kolagen , keanjalan dan fibrillin
  3. Vital Repair+ Complex – menyediakan nutrient antioksidan dan vitamin yang menggalakakan penghasilan dan pertumbuhan sel baru
  4. Apple Stem Cell – Aktifkan dan galakkan pembaharuan sel kulit
  5. Schisandra Chinesis – Sokong struktur keremajaan kulit

Kelebihan skincare Youth yang utama adalah

  • 100% vegan, maksudnya tiada sumber haiwan
  • hipoalergenic
  • non comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori).
  • 100% pengguna yang guna YOUTH menunjukkan perubahan ketara pada kulit di mana ujian klinikal kulit mereka kelihatan lebih muda. 2/3 dari mereka menunjukkan perubahan lebih awet muda selama sedekad (10 tahun lebih muda)
  • dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf dunia
  • bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya dan bahan-bahan yang boleh menimbulkan persoalan mereka yang mementingkan product semulajadi.

Skincare YOUTH terdiri dari

  • Luminious Gel Cleanser – soap free
  • Perfecting Skin Toner
  • Youth Activating Serum
  • Age Defence Moisterizer SPF50
  • Advance Renewal Night Cream
  • Radiance C+E Capsule

Anda buka je dapat kelbihan dari segi tekstur kulit yan glebih licin tau, tapi dapat rasa semua 8 index kulit berikut

Seronok kan? Nak rawat parut berlubang tapi dapat effect tona kulit lebih sekata, masalah parut, kulit kedut, saiz pori mengecil dan lebih berseri. Waaaah bayangkan keseronokan miliki wajah licin dan cerah. Kalau sebelum ni nak jumpa orang pun malu, lepas pakai YOUTH rasa nak jumpa kawan aje.

YOUTH IS HOPE

Jadi bagaimana nak dapatkan Skincare YOUTH? Boleh hubungi kak yana di talian berikut. Istimewa pembelian YOUTH, korang akan dapat FREE Membership tau. Free postage juga dan cash back. Untuk bulan ni, ada promosi lagi. Pembelian FULL SET dapat free radiance C+E

Bagaimana nak dapatkan DAPATKAN YOUTH?

Boleh Whats app ‘ Nak youth  ‘ ke no 012 9576172 (klik link ini untuk lebih pantas http://aziyanashaklee.wasap.my)

Kak Yana akan guide cara guna YOUTH untuk kulit yang lebih glowing

Untuk COD :

Indera Mahkota, Semambu, Air Putih, Permatang Badak, Bukit Rangin, KOTASAS, UIA, Kuantan, Kampung Padang, Taman Impian

Setiap pembelian dengan Kak Yana layak menerima
  • Konsultasi Percuma Secara Berterusan
  • Jadual penggunaan YOUTH yang berkesan
  • Tips Kecantikan Exclusive

BERMINAT NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE BERSAMA KAMI DENGAN MODAL RENDAH? KLIK LINK INI

Liang Pori Wajah Besar. Ini Cara Untuk Kecilkannya
5 Perkara Menakutkan Yang Terjadi Apabila Tidak Memakai Krim SPF