Selamat Tahun Baru 2018. Babai 2017 yang melangkah pergi dengan seribu kenangan dan pengajaran. Azam dengan tahun baru ibarat berpisah tiada. Bila melangkah ke tahun baru, maka macam-macam azam keluar. Target dan matlamat tu penting, tapi yang lebih penting adalah tindakan nak capai target.

Sempena tahun baru ni, Shaklee keluarkan product baru. Ok, yang ini kak yana admit sangat product baru ni best ever.

Sebelum ni dah ada tapi discontinue sebab nak improve formula. So yang keluar ni, memang wajah baru, nama baru dan kandungan yang lebih tip top dan mantap.

 

Kelebihan COQ-TROL

Semua orang perlukan badan yang bertenaga. Setiap hari dari bangun pagi sampai ke nak tidur, kita banyak guna tenaga. Tenaga fizikal, tenaga otak dan tenaga emosi.

3 tu kita nak jaga.

Fizikal, kita bergerak ke sana sini, bekerja memerlukan tenaga yang banyak.

Otak, kerja seharian kita menuntut kita untuk guna otak, berfikir itu dan ini mencari solusi.

Emosi, dalam segala ujian yang kita terima, kawalan emosi sangat penting.

Untuk jadi orang yang cemerlang, bahagia dan gembira ketiga-ketiganya perlu mantap dan dalam kondisi yang baik.

Jadi di sini COQ TROL boleh membantu.

Kandungan utama COQ TROL adalah COQ10, Resveratrol dan Tocopherol. COQ10, ada dalam mitochondria sel kita, sebagai spark plug untuk jana tenaga. Anda tahu fungsi spark plug?

Dalam kereta, kalau takde spark plug kereta tak kan boleh hidup. Even nak jump start pun tak boleh.
Dalam sel kita, takde coq10 tak boleh nak jana tenaga. COQ10 akan tukar makanan ke tenaga.

Resveratrol pula, bantu tambahkan mitkondria dalam sel kita. Jadi mitkondria bertambah, coq10 bertambah ibarat kita ada kilang yang banyak dan kita ada pekerja yang banyak. Agak-agak pengeluaran jadi macam mana? Confirm bertambah kan?

Tocopherol pula bertindak sebagai antioksidan yang melindungi sel dari kerosakan akibat radikal bebas. Setiap hari berjuta radikal bebas merosakkan sel kita secara perlahan-lahan tanpa ktia sedar.

NAK LEBIH POWER UNTUK 2018?

Anda ada 2 pilihan. Power atau Lebih Power? Cemerlang atau Lebih Cemerlang?

Rata-rata mestilah nak yang lebih kan? Nak kesan yang lebih mantap, lebih power, lebih cemerlang gunakan COQ TROL bersama dengan VIVIX

Ada kak yana kongsi di sini Kelebihan Utama Makan VIVIX Secara berterusan dan Kelebihan Makan VIVIX Ketika Sihat

Kalau ada yang lebih hebat, kenapa nak mencari yang hebat kan? Jadi cuba keduanya dan anda akan rasa apa yang kak yana cakap ni serius semuanya betul.

Meh kita jadi lebih energetic, minda yang lebih sharp supaya banyak benda yang kita boleh capai. Bantu badan untuk bekerja secara optimum dengan nutrisi yang betul, bukan paksa badan bekerja tanpa bagi nutrisi. Nanti kita cepat down.

Bagaimana nak dapatkan vitamin bangkit tenaga ni?
Boleh Whats app ‘ Nak VIVIX dan Coq Trol ‘ ke no 012 9576172 (klik link ini untuk lebih pantas http://aziyanashaklee.wasap.my)

Kak Yana akan guide cara makan yang berkesan untuk dapat kesan maksima dengan VIVIX
Untuk COD :

Indera Mahkota, Semambu, Air Putih, Permatang Badak, Bukit Rangin, KOTASAS, UIA, Kuantan, Kampung Padang, Taman Impian

Setiap pembelian dengan Kak Yana layak menerima
  • Konsultasi Percuma Secara Berterusan
  • Jadual pengambilan vitamin yang berkesan
  • Tips Kesihatan Exclusive

BERMINAT NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE BERSAMA KAMI DENGAN MODAL RENDAH? KLIK LINK INI 

Cara Nak Detox Paru-Paru Dari Racun Selepas Berhenti Rokok
6 Kelebihan Utama Vivix Bila Diambil Secara Berterusan