Pernah dengan pasal tonik antioksidan paling power kat dunia namanya VIVIX? Our hot selling product in Shaklee adalah VIVIX. VIVIX mendapat tempat di hati pengguna kerana kelebihan dan kebaikan yang tiada tandingan. VIVIX, product yang dipatentkan kaya dengan polyphenols. Apakah polyphenols? Kenapa orang suka dengan kesan VIVIX? Kenapa repeat order tinggi walaupun ia agak pricey?

Entry kali ni kak yana nak kongsi 6 kelebihan utama yang kalian akan dapat bila konsisten dengan pengambilannya. Sebelum tu mari kak yana kongsi info tentang polyphenol.

Apakah Polyphenols?

Polyphenols adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan kuat dan sel anti-penuaan semulajadi. Mellaui banyak kajian, Polyphenol  terbukti memainkan peranan penting untuk mencegah penyakit-penyakit degeneratif. Penyakit degenratif adalah penyakit penyakit yang melibatkan tisu dan kemerosotan fungsi organ. Contohnya kanser dan penyakit kardiovaskular.

Makanan berasaskan tumbuhan seperti sayur-sayuran dan buah-buahan dikatakan mempunyai kandungna polyphenols yang tinggi. Walau bagaimanapun, bilangan polifenol dalam tumbuhan boleh berbeza-beza bergantung kepada di mana ia ditanam, bagaimana ia ditanam dan diangkut, bagaimana ia matang, dan bagaimana ia dimasak atau disediakan.

VIVIX Kaya Dengan Polyphenols

4 kandungan utama VIVIX adalah Polygonum Cuspidatum, Muscadine Grapes, European Elderberry dan Purple Carrots. Semua bahan ini sangat kaya dengan polyphenols, in fact ianya adalah antara sumber polyphenols yang paling baik. 4 bahan ini diambil dari tempat yang berbeza kerana seperti yang kak yana mention tadi,  kandungan polyphenols adalah berbeza-beza bergantung kepada di mana ia ditanam.

Pastinya Shaklee buat research yang teliti untuk pilih bahan-bahan ini bagi memastikan kualiti dalam sebotol VIVIX tu di tahap maksimunn. Untuk satu bahan sahaja seperti Muscadine Grape, sebanyak 2500 jurnal dirujuk. Belum tambah lagi 3 bahan yang lain. Tersangat teliti untuk hasilkan product paling premium ni.

6 Kelebihan Polyphenols dalam VIVIX

Ada sebab penting kenapa Shaklee hanya pilih 4 bahan ini sebagai bahan utama VIVIX. Bila makan VIVIX, laburkan wang untuk beli VIVIX, anda sebenarnya beli 6 kelebihan ni untuk badan anda. Kelebihan ini lebih mahal dari harga yang anda bayar. Contoh, kalau sakit, boleh ke kita beli sel baru ganti sel yang dah rosak? Tiada orang jual sel. Nak beli organ mungkin boleh kalau duit banyak tapi siapa yang nak jual organ yang 100% sihat seperti baru lahir? Tidak mungkin.

Bila sakit, ada banyak kerja yang kita tak boleh nak buat. Boleh ke beli benda tu semua? Memang tak boleh walau kita kaya sekali pun. In fact, ramai yang habiskan duit untuk rawatan bagi kembalikan semula kesihatan. Ada yang berjaya ada yang tidak.

Jadi pilihan yang kita ada, cegah. Cegah semasa sihat. Pelaburan kesihatan ni pelaburan yang berbaloi. Seronok bila di usia emas kita masih cergas, cergas untuk beribadah, cergas untuk kita baut apa yang kita impikan, cergas untuk ke mana sahaja. itulah sebenarnya yang kita laburkan sekarang. Untuk kehidupan yang lebih bahagia dengan kesihatan yang tip top. Cegah jauh lebih murah.

No 1: Remajakan sel 

Kita akan lalui penuaan. penuaan di sini adalah penuaan sel, penuaan organ. Penuaan ni adalah kerana sel yang rosak akibat tindakan radikal bebas. Polyphenol bertindak sebagai antioksidan yang meneutralkan radikal bebas. Jadi kita boleh kurangkan kepantasan sel rosak. Polyphenols juga akan sokong proses detox badan kita yang buang toksik dalam badan yang rosakkan sel kita. macma karat pada besi, kalau lagi banyak karat lagi tak berguna besi tu.

No 2: Tingkatkan paras tenaga

Kita perlu pantas bergerak, pantas berfikir. kepantasan menentukan kualiti hidup. Tapi kalau tak bertenaga, lemah, otak tak tajam kita akan ketinggalan. Bila sel kita ada tenaga, kita akan lebih energtik. Otak lebih fokus, lebih sharp dan perjalanan darah yang lebih lancar. Semua akan merasai faedah dari sel yang sihat dan bertenaga

No 3: Kulit yang lebih cantik 

Tak perlu risau dengan masalah kulit. Tak perlu kalut nak cari product kosmetik untuk tutup cela. Cantikkan dari dalam. Polyphenols boleh lindungi kulit dari kerosakan akibat pendedahan kepada cahaya matahari yang boleh rosakkan sel kulit, mengurangkan garis kedutan di muka, dan mengurangkan penghasilan jeragat dari dalam. Umur makin tua, tapi wajah makin cantik makin awet muda.

No 4: Kurangkan penyakit berkaitan dengan penuaan 

Contoh diabetes, kanser, gout, darah tinggi, jantung, sakit lutut. Sebab polyphenols bantu kurangkan penghasilan protin AGE dalam sel. protin AGE ni akan rosakkan sel dan kurangkan performance sel. Jadi ada perlindugan, rendah risiko untuk dapat sakit yang berkait dengan penuaan.

Baca juga >> Tonik antipenuaan: Boleh kah Penuaan Dilambatkan?

No 5: Tingkatkan Kesuburan 

Sperm dan ovum adalah sel yang paling penting untuk kesuburan. 2 sel ni problem, potensi untuk dapat anak sukar. jadi kena sihatkan 2 sel ni, kena bagi cukup makan dan cukup perlindungan. Polyphenols kurangkan pendedahan kepada kerosakan sel ni dan meningkatkan keseluruhan kesihatan sel-sel ni. Jadi meningkatkan kesuburan.

No 6: Tingkatkan Imuniti 

Imuniti badan paling penting bila kita nak elak dari penyakit berjangkit. Semasa berlaku infection, akan ada keradangan pada sel. Polyphenol bertindak sebagai anti keradangan semasa infection berlaku. Jadi, tempoh sakit akan berkurangan. takde lah sakit berpanjangan.

Jadi berbaloi ke VIVIX untuk semua ni?

Again, jangan tunggu sakit baru kita nak mencari. Do it now. Sekarang , waktu sihat adalah waktu terbaik untuk pelihara. Ingat kalian beli kelebihan ini, bukan lah saje-saje laburkan beratus untuk botol 150ml.

Baca juga >> Kelebihan Makan VIVIX ketika sihat

Bagaimana Nak Beli VIVIX

bulan ini ada promosi sangat best dengan pembelian VIVIX. ya promosi ni berlangsung hanya sepanjang Disember 2017 sahaja

Tonton video ini untuk dapat harga murah Vivix

Bagaimana nak dapatkan VIVIX HARGA PROMOSI?
Boleh Whats app ‘ Nak VIVIX PROMOSI ‘ ke no 012 9576172 (klik link ini untuk lebih pantas http://aziyanashaklee.wasap.my)

Kak Yana akan guide cara makan yang berkesan untuk dapat kesan maksima dengan VIVIX
Untuk COD :

Indera Mahkota, Semambu, Air Putih, Permatang Badak, Bukit Rangin, KOTASAS, UIA, Kuantan, Kampung Padang, Taman Impian

Setiap pembelian dengan Kak Yana layak menerima
  • Konsultasi Percuma Secara Berterusan
  • Jadual pengambilan vitamin yang berkesan
  • Tips Kesihatan Exclusive

BERMINAT NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE BERSAMA KAMI DENGAN MODAL RENDAH? KLIK LINK INI 

Cara Jadi Lebih Bertenaga Untuk Tahun Baru 2018
Hilang Ketagih Rokok, Terus Berhenti