| | | | | | | | |

Kelebihan Bila Makan Vivix Ketika Sihat

Ramai yang cari Vivix bila sakit. Tujuan utama nak merawat. Ini yang doktor-doktor marah, akhirnya Vivix disalahkan. Mencegah dan mengubati adalah dua perkara berbeza. Lebih malang, taknak makan ubat sebab nak makan VIVIX. Nak makan Vivix boleh, tapi ubat yang diberi kena makan terutama jika pesakti adalah kategori pesakit yang mengidap sakit kronik.

Ok, kak yana nak bebel kali ni pasal makan Vivix ketika sihat. Tujuannya untuk cegah supaya tak sampai mengidap sakit kronik. Cegah dari hidup makan ubat dan bergantung pada ubat.

Macam mana Vivix boleh bantu upgrade kesihatan kita?

Macam mana Vivix bertindak?

Sebelum tu, boleh refer entry ini mengenai 4 kandungan utama VIVIX yang memberi manfaat hebat kepada kesihatan.

Apa punca berlakunya penyakit kronik seperti kanser, kencing manis, jantung dan kegagalan organ?

Punca utama adalah gaya hidup yang merangkumi diet yang lemah dan tidak seimbang, merokok serta tak bersenam.

Binaan asas badan kita adalah dari sel. Sel membentuk tisu, kemudiannya membentuk organ dan akhirnya terbinanya sistem. Contoh Sistem perkumuhan, organnya adalah perut, tisunya dari otot-otot yang lembut yang terbina dari sel-sel yang lembut.

Setiap sel ada DNA. DNA rosak boleh merosakkan sel, tisu, organ dan seterusnya sistem terganggu. Kerosakan DNA boleh berpunca dari agen alam sekitar seperti bahan kimia mutagenik dan jenis radiasi tertentu. Urutan DNA boleh diubah semasa proses penyalinan yang berlaku bila sel direplikasi.

VIVIX dicipta sehingga mampu bertindak di peringkat selular iaitu di peringkat DNA. Shaklee satu satunya syarikat suplemen yang berjaya mengetengahkan hasil kajian dan penciptaan yang ulung ini. Kelebihan VIVIX yang pasti, ia telah dibangunkan oleh para saintis Shaklee selama bertahun-tahun dengan kerjasama penyelidik terkemuka. Vivix adalah tiga kali dipatenkan dan disokong oleh kajian klinikal dan makmal.

Vivix bertindak dengan 4 cara iaitu

1. Membaiki dan melindungi sel

Setiap hari, setiap sel dalam badan kita diserang sehingga satu juta serangan radikal bebas yang merosakkan DNA. Serangan ini boleh merosakkan pangkalan data genetik sel, mewujudkan “kesilapan” yang boleh menjejaskan fungsi sel dan umur. Apabila sel-sel ini rosak, mereka menduplikasi sel yang rosak dan selalunya sel yang diduplicate tidak berfungsi seperti yang diharapkan.

Ramuan Vivix membantu melindungi dan membaiki DNA selular.

2. Mempertahankan dan mengawal genetik

Pengawal selia genetik menyumbang kepada kemerosotan selular yang berkaitan dengan usia.

Bahan Vivix memberi kesan positif kepada pengawal selia genetik yang membantu mengurangkan penuaan selular, dengan itu memanjangkan hayat sel.

3. Memberi tenaga kepada sel (mitokondria)

Mitokondria dalam sel kita menghasilkan tenaga yang mana tanpanya kita tak boleh hidup. Apabila kecekapan mitokondria berkurangan, fungsi sel menurun.

Bahan-bahan Vivix meningkatkan biogenesis mitokondria (mengisi semula dan menggandakan mitokondria). Ini memberikan lonjakan tenaga.

4. Meningkat prestasi sel dan melambatkan penghasilan protien AGE

Pengumpulan protin Advanced Glycation End (AGE) boleh menyebabkan kerosakan sel yang dapat menjejaskan integriti sel serta faktor umur panjang. AGE boleh menjadi faktor penuaan dan faktor terjadinya banyak penyakit degeneratif, seperti diabetes, aterosklerosis, penyakit ginjal kronik, dan penyakit Alzheimer.

AGEs terbentuk dalam jumlah yang tinggi bagi pesakit kencing manis. Bahayanya AGE ni menurut kajian terbaru menunjukkan bahawa AGEs berinteraksi dengan membran plasma reseptor tempatan  yang boleh mengubah isyarat intraselular, ekspresi gen, pelepasan molekul pro-inflamasi dan radikal bebas.

Ramuan Vivix adalah 10x lebih berkuasa dalam memperlahankan mekanisme penuaan dan penghasilan protin AGE.

Ingat, walaupun kita hidup dengan gaya hidup yang sihat sekalipun, tidak merokok dan bersenam ktia tidak mampu untuk mengawal sel di peringkat selular. Itulah sebab utama kenapa kita perlukan VIVIX ketika kita merasakan diri kita sihat. Kerana kita tidak tahu, bila sel-sel kita mula berubah DNAnya sehinggalah akhirnya kita rebah kerana sakit kronik, atau paling tidak timbul simptom permulaan sakit kronik.

Cegah sebelum kena sentiasa jauh lebih baik dari mengubati. Minum vivix setiap hari sekarang untuk elak dari berteman dengan ubat kemudian hari. Pilih untuk sihat di hari tua lebih baik dari pilih untuk jadi pengunjung hospital.

 

Dengan 4 mekanismes utama VIVIX, insyaaAllah ia membantu untuk cegah dari penyakit kronik. Makanlah VIVIX ketika anda masih sihat.

Nak dapatkan VIVIX?
Bulan ini ada promosi sangat best dengan pembelian VIVIX. ya promosi ni berlangsung hanya sepanjang Disember 2017 sahaja

Tonton video ini untuk dapat harga murah Vivix

Bagaimana nak dapatkan VIVIX HARGA PROMOSI?

Boleh Whats app ‘ Nak VIVIX PROMOSI ‘ ke no 012 9576172 (klik link ini untuk lebih pantas http://aziyanashaklee.wasap.my)

Kak Yana akan guide cara makan yang berkesan untuk dapat kesan maksima dengan VIVIX
Untuk COD :

Indera Mahkota, Semambu, Air Putih, Permatang Badak, Bukit Rangin, KOTASAS, UIA, Kuantan, Kampung Padang, Taman Impian

Setiap pembelian dengan Kak Yana layak menerima
  • Konsultasi Percuma Secara Berterusan
  • Jadual pengambilan vitamin yang berkesan
  • Tips Kesihatan Exclusive

BERMINAT NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE BERSAMA KAMI DENGAN MODAL RENDAH? KLIK LINK INI 

 

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge